Agriturismo Toscane
Genieten op een typisch Italiaans terras

Voelt u zich aangetrokken tot de regio Toscane en wilt u deze regio op een sfeervolle en bourgondische manier ontdekken? Dan bent u bij Ecco Italia aan het juiste adres. Ecco Italia biedt een ruim aanbod aan agriturismi in Toscane en andere regio’s in Italië. Wij bieden een andere vorm van vakantie en accommodaties, welke u in gelegenheid stelt om de Toscaanse cultuur te ervaren en te proeven.

Als u een agriturismo in Toscane kiest, dan bent u zeker van een sfeervolle accommodatie omringd door een prachtige omgeving. Ecco Italia stelt hoge eisen aan onze agriturismi, zodat het u aan niks ontbreekt gedurende uw vakantie.  Ze ademen allemaal de sfeer van de omgeving, wat zorgt voor een authentiek karakter. Daarbij zijn al onze agriturismi in Toscane voorzien van vele faciliteiten, zoals wifi, een zwembad, airconditioning, restaurants, ontspanning en eventueel vermaak voor uw kinderen.

De mooiste agriturismo’s in Toscane!

Wil je dit jaar lekker op vakantie naar Toscane en verblijven op een agriturismo? Authentiek op vakantie op het landgoed van een mooi Toscaans (wijn)landgoed? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van agriturismo's om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden je de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van jullie vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom ben je bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Jullie vakantiewens is onze uitdaging.