Met Ecco Italia naar Italië

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Italië? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!
Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Sfeervolle accommodaties
Onze accommodaties zijn altijd door ons ter plaatse bekeken en op basis van kwaliteitscriteria geselecteerd. De minimale vereisten die wij aan een accommodatie stellen zijn schoon, heel en gastvrij. Wij streven naar accommodaties die zich kenmerken door een typisch Italiaanse sfeer met een hoog kwaliteitsniveau en gastvrije eigenaren.

Suggesties op basis van uw wensen
We horen het vrijwel dagelijks van onze klanten “we hebben de hele dag gegoogled en we zien door de bomen het bos niet meer. Kunt u ons helpen?”
Met alle plezier helpen wij u. Dat is onze toegevoegde waarde. Omdat wij onze accommodaties hebben bezocht en ook de omgeving goed kennen, zijn we uitstekend in staat u suggesties te bieden die passen bij uw wensen en uw budget. En geen vraag is ons teveel!

Een reisvoorstel op maat?
Ecco Italia staat vooral ook bekend om zijn maatwerk arrangementen. Voor gezelschappen als kookclubs, families of vriendengroepen kunnen geheel afgestemd op uw eigen wensen arrangementen worden georganiseerd. Denkt u hierbij ook aan personeelsevents voor bedrijven.

Kortom, u reist, beleeft en geniet!

Arrivederci.
Ci vediamo?