• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Géén verborgen kosten
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Agriturismo Lago Maggiore

Voelt u zich aangetrokken tot de regio rond Lago Maggiore en wilt u deze regio op een sfeervolle en Bourgondische manier ontdekken? Dan bent u bij Ecco Italia aan het juiste adres. Ecco Italia biedt een ruim aanbod aan agriturismi aan het Maggiore meer en andere regio’s in Italië . We bieden een andere vorm van vakanties en accommodaties, welke u in gelegenheid stelt om de lokale cultuur te ervaren en te proeven.

Als u een agriturismo aan het meer kiest, dan bent u zeker van een sfeervolle accommodatie omringd door een prachtige omgeving. Ecco Italia stelt hoge eisen aan onze agriturismi, zodat het u aan niks ontbreekt gedurende uw vakantie.  Ze ademen allemaal de sfeer van de omgeving, wat zorgt voor een authentiek karakter. Daarbij zijn al onze agriturismi in Italië voorzien van vele faciliteiten, zoals WIFI, zwembaden, restaurants, ontspanning en eventueel vermaak voor uw kinderen.

Kindvriendelijke agriturismo  |  Agriturismo met zwembad   |   Agriturismo bij het strand


Agriturismo’s aan Lago Maggiore!

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Lago Maggiore? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Lees meer over een vakantie naar Lago Maggiore

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze agriturismo’s aan het Maggiore meer weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de agriturismi in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!