Agriturismo Lago Maggiore

 

Voelt u zich aangetrokken tot de regio rond Lago Maggiore en wilt u deze regio op een sfeervolle en Bourgondische manier ontdekken? Dan bent u bij Ecco Italia aan het juiste adres. Ecco Italia biedt een ruim aanbod aan agriturismi aan het Maggiore meer en andere regio’s in Italië . We bieden een andere vorm van vakanties en accommodaties, welke u in gelegenheid stelt om de lokale cultuur te ervaren en te proeven.

Als u een agriturismo aan het meer kiest, dan bent u zeker van een sfeervolle accommodatie omringd door een prachtige omgeving. Ecco Italia stelt hoge eisen aan onze agriturismi, zodat het u aan niks ontbreekt gedurende uw vakantie.  Ze ademen allemaal de sfeer van de omgeving, wat zorgt voor een authentiek karakter. Daarbij zijn al onze agriturismi in Italië voorzien van vele faciliteiten, zoals WIFI, zwembaden, restaurants, ontspanning en eventueel vermaak voor uw kinderen.

Agriturismo’s aan Lago Maggiore!

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Lago Maggiore? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring