• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Agriturismo Gardameer

Wilt u een vakantie, waarbij u afkoeling kan zoeken in water en tegelijker tijd de omgeving kan verkennen? Een agriturismo aan het Gardameer is dan zeer goede optie. Het Gardameer, oftewel Lago di Garda, is met een oppervlakte van 370 km2 het grootste meer van Italië en biedt uitermate mooie dorpjes, zoals Simione, Salo, Peschiera, Tremosine en nog veel meer.

Als u bepaalt om te verblijven in een agriturismo rondom het Gardameer, dan hoeft u zich geen moment te vervelen. Het Gardameer biedt al veel om te bezoeken en te ontdekken, echter is de omgeving ook nog eens de moeite waard. Wat dacht u bijvoorbeeld van het nabijgelegen Verona, waar u het beeld van Romeo en Julia kunt bezoeken en Milaan, waar u absoluut de Dom niet mag missen. En wanneer u er een dagje erop uit trekt, is Venetië ook een echte aanrader. Kortom meer dan genoeg om u te vermaken, echter wanneer u een agriturismo aan het Gardameer boekt, dan wilt u natuurlijk ook wat cultuur snuiven. De regio rondom het Gardameer produceert ook eigen wijnen, er zijn zelfs speciale wijnroutes waar u bezoekjes brengt aan wijnproducten. U kunt uw wijnroute vervolgen met een overheerlijk plaatselijk gerecht bij één van de vele lokale restaurantjes.

Kindvriendelijke agriturismo  |  Agriturismo met zwembad   |   Agriturismo bij het strand


Agriturismo’s aan het Gardameer

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar het Gardameer? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Lees meer over een vakantie naar het Gardameer

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze agriturismo’s aan het Gardameer weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de agriturismi in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!