• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Agriturismo Calabrië

Calabrië, een regio die zich uitstrekt tot aan de punt van de laars. Doordat Calabrië een droge, ruige streek is, is Calabrië een van de meest ongerepte regio’s van Italië. Bent u op zoek naar het ongerepte en avontuurlijke dicht bij huis? Dan is Calabrië een geschikte regio voor u. In het binnenland van Calabrië vindt u verschillende lieflijke dorpjes waar u kunt genieten van het echte authentieke Italië. De kust van Calabrië is een van de allermooiste van Italië, met helder en blauw zeewater.

Culinair genieten

In Calabrië zijn de ontbijtgewoonten enigszins afwijkend dan in de overige regio’s van Italië. Waar in de overige regio’s vaak wordt ontbeten met een cappuccino en een brioche, kiezen de inwoners van Calabrië liever voor een stevig hartig ontbijt. Verder zijn de inwoners van Calabrië dol op aubergines. Deze groente wordt in de restaurants dan ook op vele verschillende manieren bereid.
Calabrië staat niet echt bekend om superieure wijnen. Uit deze regio komt de wijn Montonico Nero, een zeer krachtige wijn die vaak wordt versneden met andere wijnsoorten. De enige wijn uit Calabrië die wordt geëxporteerd is de Ciro. Geniet van de heerlijke culinaire keuken in het restaurant van uw agriturismo!

Laat u in uw agriturismo onderdompelen in het authentieke Italië. Geniet van de ongerepte natuur van Calabrië of ontspan op een van de mooie zandstranden langs de kust. Gaat u liever op vakantie naar een andere streek? Bekijk dan onze agriturismo’s in De Marken of in de rest van Italië.

Kindvriendelijke agriturismo  |  Agriturismo met zwembad   |   Agriturismo bij het strand


De mooiste agriturismo’s in Calabrië!

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Calabrië? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Lees meer over een vakantie naar Calabrië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze agriturismo’s in Calabrië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de agriturismi in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!