Agriturismo Sicilië

Sicilië is het grootste eiland van de Middellandse zee. Sicilië wordt door een drie kilometer brede zeestraat gescheiden van het vasteland van Italië. Geniet in een van de vele authentieke agriturismo’s van het vulkanische eiland Sicilië. Tussen de bergen en rotsen vindt u voornamelijk kleine baaien waar u heerlijk kunt vertoeven. Naast een dagje aan het strand kunt u op Sicilië ook verschillende lieflijke dorpjes en authentieke steden bezoeken.

De mooiste agriturismo’s op Sicilië

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Sicilië? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring