• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Agriturismo Piëmonte

Piëmonte is een uitgestrekte regio met prachtige agriturismo’s. Piëmonte is gelegen in het noorden van Italië, aan de westkant van Lombardije, in het noorden van Italië. Piëmonte is een historische en culinaire regio waarin diverse agriturismo’s te vinden zijn. Piëmonte kenmerkt zich door authentieke dorpjes en kastelen, heerlijk Italiaans eten en talloze wijngaarden. Zonaanbidders kunnen hun hart ophalen aan het adembenemende Lago Maggiore.

Culinair genieten

De keuken van Piëmonte is geraffineerd en heeft een landelijke uitstraling. In Piëmonte worden truffels, knoflook, knapperige groenten, kaas en rijst geproduceerd. Typisch voor deze regio is de truffel. Dit ingrediënt zult u daarom ook in vele pasta’s, pizza’s en andere gerechten terug vinden. Naast de heerlijke Italiaanse gerechten produceert deze regio ook heerlijke wijnen. De Barolo, Moscato’s en Barbaresco zijn voorbeelden van zware, maar heerlijke wijnen. Deze wijnen worden in Asti verbouwd en staan op de kaart van vele restaurants. Heeft u even geen zin om uit eten te gaan? Geen enkel probleem! Verschillende agriturismo’s in Piëmonte beschikken over een eigen keuken, waar u kunt genieten van deze heerlijke specialiteiten.

Vanaf uw agriturismo heeft u meestal een prachtig uitzicht over het omliggende landschap. Geniet van het adembenemende landschap, het mooie Lago Maggiore of bezoek een van de verschillende authentieke steden. Gaat u liever op vakantie naar een andere streek? Bekijk dan onze agriturismo’s in Emilia-Romagna of in de rest van Italië.

Kindvriendelijke agriturismo  |  Agriturismo met zwembad   |   Agriturismo bij het strand

De mooiste agriturismo’s in Piëmonte!

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Piëmonte? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.

Lees meer over een vakantie naar Piëmonte

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze agriturismo’s in Piëmonte weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de agriturismi in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!