Agriturismo Emilia Romagna

 

Emilia-Romagna is een van de grootste regio’s van Italië en is ideaal voor liefhebbers van stijlvolle Italiaanse steden en stadjes. In het zuiden grenst Emilia-Romagna aan Toscane en De Marken en in het noorden grenst de regio aan Veneto en Lombardije. Aan de oostkant van Emilia-Romagna bevindt zich de Adriatische zee. In Emilia-Romagna vindt u diverse sfeervolle steden waar u heerlijk tot rust kunt komen of cultuur op kunt snuiven.

Culinair genieten

De keuken van Emilia-Romagna heeft veel lekkers te bieden. Denk bijvoorbeeld aan lasagna, tortellini, prosciutto di parma, mortadella, pancetta en balsamico. De economie van Emilia-Romagna draait op de voedselindustrie. Geniet in Emilia-Romagna van vele soorten pasta’s, pizza’s en andere gerechten in een van de vele restaurants of keukens van de agriturismo’s. Naast de heerlijke Italiaanse gerechten produceert deze regio ook heerlijke wijnen. Lambrusco is een van de bekendste wijnen van de regio.

Vanaf uw agriturismo heeft u meestal een prachtig uitzicht over de schitterende omgeving. Maak kennis met het prachtige landschap van Emilia-Romagna en ontdek de sfeervolle dorpjes en steden. Gaat u liever op vakantie naar een andere streek? Bekijk dan onze agriturismo’s in Umbrië of in de rest van Italië.

De mooiste agriturismo’s in Emilia Romagna

Wilt u dit jaar lekker op vakantie naar Emilia Romagna? Lekker onder de zomerzon genieten van echt Italiaans ijs of een heerlijke pizza, slenteren door kleine middeleeuwse steegjes of heerlijk tot rust komen aan het zwembad met een goed boek en glas wijn? Cultuur, natuur en beschaving gaan hier hand in hand met lekker weer en gastvrijheid.  Ecco Italia heeft een prachtig aanbod van accommodaties om dit zelf te beleven en hiervan te genieten!

Wij bieden u de mogelijkheid om te reizen en te verblijven in een land dat zo veelzijdig is dat ieder bezoek een ware belevenis kan zijn. En daar doen we ons best voor. Om van uw vakantie een ervaring te maken die u niet snel vergeet. Daarom bent u bij ons niet alleen reiziger maar vooral gast. Uw vakantiewens is onze uitdaging.