Borgo Peccioli

Toscane, Florence
Nieuw

Authentiek Toscaans verblijf op korte afstand ten zuidwesten van Florence.

2 appartementen, 1 huisje
Agriturismo
Authentiek
Vakantie voor 2
Landelijke eenvoud
Beschrijving

Borgo Peccioli

Borgo Peccioli bestaat uit twee appartementen in Villa Peccioli en één knus huisje op het terrein van Borgo Peccioli. De Borgo is gelegen op een perfecte locatie ten zuidwesten van Florence. Vanaf deze locatie zijn ook andere bekende Toscaanse steden goed te bereiken zoals Pisa, Siena en San Gimignano. Maar ook voor de mensen die houden van natuur, rust en ruimte is Borgo Peccioli een uitstekende uitvalsbasis. Het dorpje San Vincenzo a Torri ligt op de grens van de Chianti-streek, dus ook genieten van de wijntraditie en de karakteristieke Toscaanse cipressen behoort tot de mogelijkheden.

De gasten delen het zwembad, wat omringd is door een groot grasveld en voorzien van zonnebedden. Casa La Terrazza en Casa a Torri bevinden zich in de Villa Peccioli, maar hebben beide een eigen terras tot hun beschikking. Het knusse huisje Il Piccolo Nido bevindt zich op kleine afstand van de Villa en heeft een eigen stukje tuin en een prachtig uitzicht over de heuvels.

Voorzieningen
Zwembad
Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
Bed-, bad- en keukenlinnen
Babybedje
Wifi - Internet
Borgsom € 300,- contant te voldoen bij aankomst.
Toeristenbelasting Er kan sprake zijn van toeristenbelasting ter plaatse te voldoen.
Over de locatie

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Siena

De belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad zijn gelegen rond het waaiervormige Piazza del Campo, het hart van het zeventiende contrade. De eeuwenoude strijd tussen de stadsdelen leeft weer op tijdens de jaarlijkse Palio gereden op het plein. De stad heeft een zeer mooie Duomo en Campanile. De doopkapel bevat zeer mooie fresco's. Midden op het plein vindt u de Fonte Gaia.

Specialiteiten

Zwembad

Een gedeeld zwembad omringd door een ruim grasveld en de beschikking tot ligstoelen. Het zwembad heeft een grootte van 10 x 5 meter en is geopend van mei tot oktober.

Wasmachines

Alle huisjes hebben een wasmachine tot zijn beschikking.

Perfecte ligging

De Borgo is gelegen op een perfecte locatie. Florence ligt op slechts 20 km afstand, maar ook steden zoals Siena, Pisa, San Gimignano liggen op rijafstand. Ben je een wijnliefhebber? Ook dan is deze locatie perfect. San Vincenzo a Torri ligt op de grens van de Chianti-streek, waar je mooie tochten kunt maken en heerlijke wijnen kunt proeven.

Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
3 opties niet beschikbaar in je periode of voldoet niet aan je ingevoerde kenmerken
Reviews
0 reviews