Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Umbrië

Umbrië wordt wel het groene hart van Italië genoemd. Dat is terecht, maar de kleur rood zou de regio ook niet misstaan. Dankzij het milde klimaat met natte winters en droge zomers wordt er hier volop wijn geproduceerd. Een vakantie in Umbrië is dan ook niet compleet zonder een bezoek aan een wijnproeverij. De villa’s die Ecco Italia aanbiedt in deze regio verzekeren dat u zo een bezoek niet mis hoeft te lopen.

Bij Ecco Italia willen we graag dat de villa’s die wij aanbieden de sfeer van de regio weerspiegelen. Dat betekent dat de door ons zorgvuldig uitgekozen Umbrische villa’s gekenmerkt worden door de Romeinse geschiedenis die deze regio heeft getekend. Het zijn authentieke, rustieke vakantielocaties met prachtig uitzicht over de uitgestrekte heuvels van Umbrië. Tegelijkertijd bent u verzekerd van alle moderne gemakken.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in Umbrië

Ook een goede ligging vinden we bij Ecco Italia belangrijk. Nu is dat in Umbrië makkelijk te vinden. Dit is een kleine, centraal gelegen, regio, wat betekent dat vanuit onze villa’s niet alleen Umbrische hoogtepunten makkelijk te bereiken zijn. Florence, Siena en zelfs Rome bevinden zich op rijafstand. En datzelfde geldt voor de west- en oostkust van Italië.

Bekijk alle villa’s in Umbrië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Toscane weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!