Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Lazio

Bent u op zoek naar een villa in Lazio? Dan bent u duidelijk een vakantieganger die wel bekend is met het goede leven. Dit is een streek met een gevarieerd landschap. Veel villa’s in de Lazio worden beheerd door eigenaren die genieten van het leven in de Lazio en dit willen zij graag op u overbrengen. Dat is vaak niet heel moeilijk.

Lazio staat bekend om de historische stad Rome. Maar Lazio heeft meer te bieden dan alleen deze stad, u vindt hier namelijk vele historische ruïnes uit de oudheid en de Renaissance. Dit zult u terug zien in de villa’s van Ecco Italia. Wij bieden slechts villa’s aan waarvan wij kunnen garanderen dat zij voldoen aan onze hoge eisen. Alle villa’s die wij in de Lazio aanbieden zijn zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden.

Vanaf uw agriturismo heeft u meestal een prachtig uitzicht over de omgeving. Geniet van de rust van het platteland of breng een bezoek aan de wereldstad Rome.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in Lazio

Ecco Italia biedt villa’s aan in de gehele streek en deze zijn vaak perfect gelegen. Zo kunt u makkelijk de veel hoogtepunten van Lazio verkennen. Vergeet bijvoorbeeld niet om de hoofdstad van Italië; Rome te bezoeken. Deze prachtige stad kent het bijzondere Vaticaanstad, het Colosseum en het Pantheon.

Lees meer over een vakantie naar Lazio

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Lazio weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!