Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Lago Trasimeno

Het meer van Trasimeno bevindt zich in het groene hart van Italië. In de schaduw van de cipressen kunt u hier genieten van prachtig uitgestrekte heuvellandschappen, zachte briesjes, en aangename Mediterrane temperaturen. De omgeving rondom het meer wordt echter ook gekenmerkt door haar woeste geschiedenis; de Romeinen hebben hier menig veldslag uitgevochten. De accommodaties die Ecco Italia hier aanbiedt proberen dan ook recht te doen aan zowel de natuurlijke als de cultuur-historische hoogtepunten van deze regio.

De villa’s die Ecco Italia rondom het Lago Trasimeno aanbiedt zijn rustieke, authentieke vakantielocaties, omringd door kleurrijke planten en bloemen, olijfbomen en wijngaarden, en met prachtig uitzicht over het glooiende landschap. Een ruime tuin met zwembad ontbreekt er meestal ook niet.


Onze mooiste villa’s Lago Trasimeno

Ecco Italia kiest zorgvuldig haar villa’s uit, zodat we zeker weten dat ze voldoen aan de hoge normen van de moderne vakantieganger. Ze zijn comfortabel opgezet, modern ingericht en beschikken over een uitstekende ligging. Zo kunt u de vele hoogtepunten van Lago Trasimeno (Castello di Montalera, Castiglione del Lago, Passignano, Isola Maggiore) makkelijk bezoeken.

Lees meer over een vakantie naar het Lago Trasimeno

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s aan het Lago Trasimeno weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!