Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa De Marken, Le Marche

Bent u op zoek naar een villa in De Marken? Dan bent u duidelijk een vakantieganger die wel bekend is met het goede leven. Dit is een streek met een eindeloos landschap van glooiende heuvels. Veel villa’s in De Marken worden beheerd door eigenaren die genieten van het leven in deze regio en dit willen zij graag op u overbrengen. Dat is vaak niet heel moeilijk.

De Marken staat bekend om haar ongerepte binnenland. Tijdens uw vakantie in een villa van Ecco Italia zult u daar zeker van kunnen genieten. De villa’s hebben namelijk een prachtige ligging in deze regio. Wij bieden slechts villa’s aan waarvan wij kunnen garanderen dat zij voldoen aan onze hoge eisen. Alle villa’s die wij in De Marken aanbieden zijn zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in De Marken

Ecco Italia biedt villa’s aan in de gehele streek en deze zijn vaak perfect gelegen. Zo kunt u makkelijk de veel hoogtepunten van De Marken verkennen. Vergeet bijvoorbeeld niet om de havenstad Ancona te bezoeken. Deze stad heeft een gezellig centrum, een rijke historie en een prachtige haven om romantisch te wandelen.

Lees meer over een vakantie naar De Marken

Zoek uw vakantie via de kaart

r kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in De Marken weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!