Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Comomeer

Je kunt veel van de Romeinen zeggen, maar ze wisten wel hoe ze moesten genieten. Het is dan ook niet verrassend dat het Comomeer al in hun tijd een populaire, aristocratische vakantiebestemming was. En dat is het nu nog steeds, dankzij haar prachtige landschappen, artistieke en culturele schatten, en haar thermale baden. Bij Ecco Italia weten we wel raad met zulke juweeltjes. Wij kunnen u daarom mooie villa’s aanbieden rondom het Comomeer.

De Como Meer bevindt zich in Lombardije, ten noorden van Milaan en vlakbij Zwitserland. Dat betekent natuurlijk dat het omgeven is door hoge bergen die voor prachtige uitzichten zorgen. Daar maken de villa’s die Ecco Italia aanbiedt goed gebruik van. Zo zijn ze voorzien van grote tuinen zodat u de zuivere Alpenlucht zo veel mogelijk kunt inademen.


Onze mooiste villa’s Comomeer

Natuurlijk zijn de villa’s van Ecco Italia perfect gelegen zodat u zowel prachtige natuurtochten kunt ondernemen als de vele authentieke stadjes rondom het meer kunt bezoeken. En hoewel dit niet het warmste stukje van Italië is, kent het Comomeer meer dan genoeg stranden die een bezoek waard zijn. Tot slot kunnen wij u verzekeren dat de villa’s die wij aanbieden zorgvuldig zijn uitgekozen om aan onze hoge normen te voldoen.

Lees meer over een vakantie naar het Comomeer

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s aan het Comomeer weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!