Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Apulië

Bent u op zoek naar een villa in Apulië? Dan bent u duidelijk een vakantieganger die wel bekend is met het goede leven. Dit is een regio waar de Italiaanse gastvrijheid volledig tot uiting komt. Veel villa’s worden beheerd door eigenaren die stapelverliefd zijn geworden op de regio, en die liefde maar wat graag op uw willen overbrengen. Dat is vaak niet heel moeilijk.

Zuid-Italië staat niet altijd bekend om haar professionaliteit, maar daar hoeft u zich bij Ecco Italia geen zorgen over te maken. Wij bieden slechts villa’s aan waarvan wij kunnen garanderen dat zij voldoen aan onze hoge eisen. Alle villa’s die wij in Apulië aanbieden zijn zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet, en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden. Apulië kent een rijke middeleeuwse geschiedenis waar haar bewoners trots op zijn. Dat levert authentieke villa’s op die hun historische karakter duidelijk behouden hebben.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


De mooiste villa’s in Apulië

Ecco Italia biedt villa’s aan in  de gehele regio, en deze zijn vaak perfect gelegen. Zo kunt u makkelijk de vele hoogtepunten van Apulië verkennen. Vergeet bijvoorbeeld niet om Alberobello te bezoeken. Deze stad staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco, vanwege haar beroemde trulli, de bijzondere kegelvormige gebouwen die slechts in Apulië te zien zijn. Ook Baia dei Turchi, een van de mooiste stranden van Europa, is een bezoek waard. De strand bevindt zich in Otranto, dat net als onder meer Lecce, Bari en Ostuni tot de trekpleisters van Apulië hoort.

Lees meer over een vakantie naar Apulië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Apulië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!