Vakantiehuis Umbrië

Toscane is bekender maar ‘buur’ Umbrië is misschien nog wel mooier. Goed, het kan u geen Florence of Siena aanbieden, maar wel Lago di Trasimeno (een van de grootste meren van Italië), stuwmeer Lago di Corbara, Perugia, bedevaartsoord Assisi, prachtige heuvellandschappen en bovenal heel veel wijn. Bij Ecco Italia houden we van deze regio. We kunnen u daarom meerdere prachtige accommodaties aanbieden die u er eveneens voor zullen doen vallen.

Ecco Italia probeert zo veel mogelijk vakantiehuizen aan te bieden die aan haar hoge normen voldoen. Daarbij letten we onder meer op authenticiteit en een mooie ligging. Een grote tuin met zwembad kan ook nooit kwaad. In Umbrië is het relatief gezien makkelijker om dit soort vakantiehuizen te vinden. Wij kunnen u hier dan ook heel veel moois aanbieden.

Onze mooiste vakantiehuizen in Umbrië

Umbrië is helaas een van de weinige Italiaanse regio’s zonder toegang tot de kust. Wel vindt u hier Lago di Corbara en Lago di Trasimeno. Zeker die laatste is een hoogtepunt, omdat het omringd is met prachtige natuur en u de mogelijkheid biedt verschillende watersporten uit te oefenen. Vanuit de vakantiehuizen die Ecco Italia aanbiedt zijn deze meren makkelijk te bereiken. Dat zelfde geldt voor andere Umbrische hoogtepunten zoals de vele middeleeuwse stadjes en wijnproeverijen die de regio rijk is.

Wij stellen hoge eisen aan de accommodaties die wij aanbieden. Wij kunnen dan ook in Umbrië iets meer vakantiehuizen aanbieden dan in andere regio’s. Men neemt het toerisme hier serie. De huizen zijn modern ingericht met een volledig uitgeruste keuken en een ruime tuin met schitterend uitzicht over de uitgestrekte heuvels. En een zwembad ontbreekt vrijwel nooit.