Vakantiehuis Toscane

 

De favoriete regio van Ecco Italia is Toscane. Dit heeft Toscane te danken aan haar bijzondere uitstraling. Deze regio is een openluchtmuseum met prachtige middeleeuwse dorpjes, uitgestrekte heuvellandschappen en kleurrijke planten en bloemen.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kent er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven het lokale leven in Toscane te ontdekken. Authenticiteit staat hierbij centraal. Toscane is heel erg trots op haar overblijfselen uit de Romeinse en Etruskische tijd.

Onze mooiste vakantiehuizen in Toscane

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. In Toscane krijgt u daar nog eens de historische bezienswaardigheden, prachtige panoramische uitzichten en Toscaanse gastvrijheid bij. Wilt u dat ook zelf ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden vakantiehuizen in alle uithoeken van deze bijzondere regio.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor de kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.