Vakantiehuis Sicilië

 

Het grootste eiland van Italië is Sicilië. Daarnaast is het één van de populairste vakantiebestemmingen van Italië. Dit heeft het eiland te danken aan het veelzijdigheid. Naast een rustige strand vakantie, bent u op Sicilië ook aan het juiste adres voor een actieve vakantie. Sicilië is een erg leuke vakantiebestemming om met kinderen naartoe te gaan. Er is naast zwemmen, zonnen en spelen genoeg te doen. Sicilië biedt u de mogelijkheid om met het hele gezin de Etna te beklimmen.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van Sicilië te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Tijdens een verblijf in één van onze vakantiehuizen kunt u genieten van de veelzijdigheid van het eiland.

Onze mooiste vakantiehuizen op Sicilië

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Sicilië is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van dit bijzondere eiland.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring