• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Maremma

De Maremma strekt zich langs de Tyrreense kust uit vanaf het zuidwesten van Toscane tot aan het Noordwesten van Lazio. Kenners zullen u vertellen dat de Maremma het mooiste stukje van Toscane omvat en daar valt een hoop voor te zeggen. Het is wat woester dan de rest van de regio, waardoor de tijd er soms lijkt te hebben stilgestaan. Ecco Italia biedt dan ook graag accommodaties aan in deze regio.

In vroeger tijden bevonden zich in de Maremma veel meren en moerassen die malariamuggen aantrokken. Daardoor vertrokken velen uit het gebied. Die eeuwenlange isolatie heeft ervoor gezorgd dat de ziel van Toscane behouden is gebleven in de Maremma. Bij Ecco Italia vinden we het belangrijk dat dit gebied haar ouderwetse charme behoudt. Daarom bieden we er rustieke vakantiehuizen die het karakteristieke landschap respecteren, maar tegelijkertijd voorzien zijn van alle moderne gemakken.

Kindvriendelijk vakantiehuis  |  Vakantiehuis met zwembad   |   Vakantiehuis bij het strand


Onze mooiste vakantiehuizen in Maremma

De bekendste steden van de Maremma bevinden zich allemaal aan zee, maar de prachtig glooiende heuvellandschappen bevinden zich nooit ver weg. Zo kunt u een strandvakantie combineren met ontspannen wandelingen door de natuur. Bij Ecco Italia weten we dat dit misschien wel de grootste aantrekkingskracht is van de Maremma. Daarom bieden we vakantiehuizen aan die u dankzij hun ligging in staat stellen om deze regio in al haar facetten te ontdekken.

Wij stellen hoge eisen aan de accommodaties die wij aanbieden. Het is dan ook verklaarbaar dat we in de Maremma wat meer vakantiehuizen kunnen bieden dan in andere regio’s. Een zwembad ontbreekt er vrijwel nooit, de huizen zijn modern ingericht met een volledig uitgeruste keuken en een ruime tuin met schitterend uitzicht over de uitgestrekte heuvels.

Lees meer over een vakantie naar Maremma

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Maremma weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!