Vakantiehuis Lombardije

In het noorden van Italië vindt u de regio Lombardije. Deze regio is enorm populair onder toeristen. Lombardije staat bekend om haar prachtige steden en mooie meren. Een vakantie in Lombardije biedt de perfecte afwisseling tussen genieten aan het water en het bezoeken van de authentieke steden. Door de vele meren en mooie steden in Lombardije biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid over de hele regio.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van Lombardije te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Daarnaast is Lombardije één van de rijkste regio’s van Italië, vanwege de modestad Milaan.

Onze mooiste vakantiehuizen in Lombardije

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Lombardije is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere regio.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring