Vakantiehuis Bloemenriviera

Wanneer we u vertellen dat Ecco Italia prachtige accommodaties aanbiedt in de Italiaanse Bloemenriviera verwachten wij twee mogelijke reacties. U kunt ofwel u geluk niet op, of u snapt niet zo goed waar we het over hebben. Met de Bloemenriviera bedoelen we echter de lange smalle kustlijn, ingesloten door de Ligurische Zee en de Apennijnse Alpen, die zich uitstrekt vanaf de grens met Frankrijk tot aan Toscane.

De belangrijkste stad in de Bloemenriviera is Genua, waar u het geboortehuis van Christoffel Columbus kunt bezoeken. Een mooie inspiratiebron, want er valt een hoop te ontdekken in deze regio. Ecco Italia biedt u die kans dankzij haar uitstekend gelegen vakantiehuizen, die perfect zijn aangepast aan de omgeving. Zo beschikken ze over grote tuinen zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige bloemen waar de regio om bekendstaat.

De mooiste vakantiehuizen in de Bloemenriviera

Het milde klimaat in de Bloemenriviera zorgt ervoor dat u in deze regio schitterende natuur aantreft. De vakantiehuizen die Ecco Italia aanbiedt zijn hier op aangepast. Zo zijn de meeste  vakantiehuizen uitgerust met ruime bloemrijke tuinen, en vindt u er meer dan genoeg bospaden in de omgeving.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen ruim ingericht zijn, en voorzien zijn van moderne faciliteiten. Een zwembad ontbreekt zelden, en u kunt vaak ook gebruik maken van ambachtelijke restaurants, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi, en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten. Bovendien kunt u meestal op locatie of in de omgeving mountainbikes huren.