Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Persoonlijk en betrouwbaar

Persoonlijk contact

Natuurlijk, ook bij ons kunt u online uw vakantievragen stellen en boeken. En hoeft er geen ander contact te zijn over uw aanvraag en boeking dan via e-mail. We krijgen vaak verzoeken via e-mail of onze webformulieren binnen om vakantiesuggesties aan te bieden aan de hand van opgegeven wensen en budget. Zonder dat er een telefoonnummer wordt opgegeven. Contact op afstand respecteren we uiteraard. En deze verzoeken  worden niet anders behandeld dan andere.

Wel komen we het beste tot ons recht als telefonisch contact mogelijk is. Dat stellen we zeer op prijs. Dan kunnen we uw wensen goed doorspreken en een beeld vormen wat u voor soort vakantie en accommodatie zoekt. En net zo belangrijk, wat u niet zoekt. Zo kunnen we suggesties verzamelen die zo goed mogelijk bij uw wensen passen. En u daarover persoonlijk informeren. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Vaak heeft u als Italië liefhebber zelf al mooie accommodaties op onze website uitgezocht. In een persoonlijk contact kunnen we u uw selectie aanraden of afraden. Ook dat doen wij.

Transparant, betrouwbaar en correct

Onze slogan is ‘What you see is what you get’ en ‘nul klachten’. Wij kiezen bewust voor openheid en eerlijkheid. De accommodaties die wij aanbieden dragen in werkelijkheid dezelfde naam. Wij herbenoemen ze niet. We stellen ons daarmee kwetsbaar op, dat realiseren we ons. Maar dat is de manier waarop we zaken willen doen. Eerlijk en correct naar onze klanten toe!

We maken het ook niet mooier dan het is. Als u van ons suggesties ontvangt, dan geven wij ook het webadres van de accommodatie mee. Zo kunt u de accommodaties van uw interesse langs een andere invalshoek ook nog eens bekijken. Om uiteindelijk tot een goede vakantiekeuze te komen.

En wilt u extra foto’s ontvangen. Bij ons geen probleem. We sturen ze u graag toe.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!