• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Géén verborgen kosten
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Op vakantie en corona

Een vakantie boeken in deze onzekere coronatijd 

Corona is alweer een tijd onder ons en de besmettingen laaien weer op door vrijwel geheel Europa. En dat in een periode van het jaar waarin voor veel gezinnen de vakantievoorpret begint.  Tijdens het vaak barre najaars- en winterweer verlangen we snel weer terug naar het heerlijke vakantiegevoel. Een heerlijke zonnetje, luieren aan het zwembad of het strand, lekker (uit) eten en het bezoeken van mooie plekjes. Maar wat te doen als je wilt boeken, terwijl er onzekerheid is of vakanties door kunnen gaan.

Zomer 2021 al veel geboekt

Wat naast de corona-onzekerheden ook komt kijken is dat vanwege corona veel zomerboekingen van dit jaar zijn doorgeschoven naar de zomer van 2021. Er is dus al veel bezet. En de verwachting is dat, als straks duidelijk wordt dat corona tijdens de komende zomer onder controle is en men ‘veilig’ kan boeken, dat het dan snel kan gaan. We zullen ons dan massaal op de vakantie gaan storten en mooie plekken raken al snel vol.

Corona en toch veilig boeken? Dat kan bij ons!

Wij bieden een oplossing met onze Covid-19 aanvullende annuleringsvoorwaarden. Zo kan er toch al worden geboekt met de mogelijkheid kosteloos te kunnen annuleren als er relatief kort voor vertrek sprake is van door Nederland of Italië ingestelde reisbeperkingen. Wij hebben voorwaarden opgesteld die helder omschrijven wanneer geannuleerd kan worden met terugbetaling van de (aan)betaalde reissom. Deze aanvullende annuleringsvoorwaarden omschrijven voor de codes rood en oranje in welke situatie gebruik gemaakt kan worden van deze Covid-19 regeling. Met name voor code oranje, want dan er zijn legio varianten te bedenken die zich voor kunnen doen.

Informeer bij ons naar onze Covid-19 regeling. En past deze regeling niet helemaal op jullie specifieke situatie? Wij kijken dan graag samen met jullie welke oplossingen we kunnen aanbieden.

Publicatiedatum

Deze informatie is gepubliceerd op 15 oktober 2020.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!