• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Géén verborgen kosten
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Hoe boekt u voor seizoen 2020 als de prijzen ontbreken

Jaarlijkse prijzencyclus

Het is een jaarlijkse cyclus om alle prijzen voor het nieuwe seizoen te verzamelen en in ons systeem in te voeren. Het duurt altijd even voordat onze Italiaanse partners (de eigenaren van de accommodaties) hun prijzen hebben vastgesteld en aan ons hebben doorgegeven. We starten daarmee in september en ontvangen tot ver in het najaar de nieuwe prijzen van de eigenaren. Overigens zijn de meeste prijzen richting oktober wel bekend.

Geen prijzen bekend en toch boeken. Mail of bel ons!

Als we de prijzen voor het nieuwe seizoen van eigenaren nog niet hebben ontvangen, dan zijn hun accommodaties nog niet online te boeken. Uiteraard kunnen we wel de boeking van u aannemen en verzorgen. Vult u dan het formulier in. Of stuur ons een e-mail met de gewenste accommodatie(s), het gekozen appartement en uw vakantieperiode. Vermeld u uiteraard ook uw telefoonnummer. Dan nemen wij contact met u op en verzorgen wij de boeking. En natuurlijk kunt u ons daarvoor ook bellen!

Formulier vroegboeken 2020

Klik hier om op te geven welke accommodatie uw interesse heeft voor komende seizoen 2020

Prijsindicatie 2020 en mogelijkheid te annuleren

Als de prijzen 2020 nog niet bekend zijn, dan boeken wij tegen de prijzen van 2019. Mochten de prijzen 2020 hoger uitvallen dan 2019, dan heeft u het recht de boeking kosteloos te annuleren bij een prijsverschil van meer dan 5%.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!