• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer

Toon alle blog berichten

Op culinaire reis in Milaan

Italië is om heel veel redenen een fantastisch vakantieland. Tijdens een Italië rondreis kun je genieten van de heerlijke stranden, prachtige natuur, lieve inwoners en oude steden vol culturele bezienswaardigheden. Natuurlijk is er echter nog iets waar dit Zuid-Europese land om bekend staat: het overheerlijke eten! Een culinaire reis door Italië is dan ook een geweldig idee. Tijdens een culinaire ervaar je de beste gerechten van het land in authentieke Italiaanse restaurants. Wil jij ook het echte Italië proeven?

Om het jou makkelijk te maken hebben wij een overzicht gemaakt van de top 5 top restaurants in de buurt van Milaan.

Wij zijn aan de slag gegaan om een mooie lijst samen te stellen van top 5 restaurants in de buurt van Milaan. Top restaurants in Italië werden beoordeeld door de Michelin sterren. Deze sterren geven aan hoe goed een restaurant is qua keuken, bediening en sfeer. Voor degene die meer van eten snappen dan echt van te voren weten wat er op tafel komt te staan, is dit een geweldige informatiebron.

 1. Ristorante Antica Corte Pallavicina

  is een top restaurant in Italië met 2 sterren van de Michelin. Het ligt op 47.5 miles afstand van het centrum, bij Milan. Het eten wordt gemaakt door chef Carlo Cracco en is zeer gewaardeerd door verschillende restaurantgidsen en gastronomen.

 2. Restaurant La Buca

  is een top restaurant in Italië met één ster van de Michelin. Het ligt op 22 miles van het centrum, bij Milan. De chef Giuseppe Di Iorio heeft al jaren zijn sporen verdiend in verschillende restaurants en is nu chef geworden bij La Buca. Het eten wordt gemaakt met ingrediënten uit de omgeving, die hij perfect weet te combineren voor een smaakexplosie.

 3. Albergo del Sole al Pantheon

  is een top restaurant in Italië met één ster van de Michelin. Het ligt op 59 miles van het centrum, bij Milan. Het restaurant is gevestigd in een voormalig klooster uit de 13e eeuw.

 4. La Pergola

  is een top restaurant in Italië met drie sterren van de Michelin. Het ligt op 102 miles van het centrum, bij Milan. De chef Massimiliano Alajmo is een Meilleur Ouvrier de France en wordt geroemd om zijn creativiteit en passie voor het koken.

 5. Le Calandre

  is een top restaurant in Italië met drie sterren van de Michelin. Het ligt op 136 miles van het centrum, bij Milan. De chef Massimiliano Alajmo is een Meilleur Ouvrier de France en wordt geroemd om zijn creativiteit en passie voor het koken.

Op zoek naar een mooie plek in de buurt van Milaan? Bekijk dan ons aanbod in Lombardije hieronder.


Laat een reactie achter

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!