• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Villa Mazzino

Emilia-Romagna, Tredozio Villa privé zwembad, 6 personen, 3 slaapkamers

weather Tredozio 25 C°
(0 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Zwembad
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Excursie
 • Huisdier
 • Vaatwasser in alle appartementen
 • Za-za niet verplicht HS
 • Wasmachine in alle appartementen

In de directe omgeving

 • Manege < 5 km
 • Stad/dorp < 5 km

Beschrijving

Villa Mazzino

Deze werkelijk schitterende romantische Villa Mazzino gelegen op de grens met Toscane, kijkt uit over de prachtige Toscaanse heuvels rondom. Iedere kamer in dit huis heeft uitzicht op de vallei van Lutirano, heuvels, bossen en landerijen.

In Tredozio dat op 3 kilometer afstand ligt vindt u bakkers, de slager, een supermarkt en een bar waar u kunt genieten van een espresso of aperitief en restaurants. U kunt bij "Henry's" een heerlijke pizza eten.

Bij aankomst treft u ter verwelkoming een fles wijn aan van het wijndomein La Collina van de eigenaresse Maria Teresa. Op aanvraag kunt u bij aankomst ook gebruik maken van een heerlijk verzorgd diner zodat u direct kunt genieten van een fantastische avond. Eveneens op aanvraag kunnen de eerste boodschappen aanwezig zijn in het huisje zoals onder andere melk, koffie, thee, brood fruit, jam boter, sap, olie en eieren.

Het is verder ook mogelijk om tijdens uw verblijf een kookles of een keramiekworkshop te volgen. Heeft u interesse? Informeert u dan vooraf bij ons naar de mogelijkheden in uw vakantieperiode.

Ook is uw huisdier welkom tegen een tarief van € 60,- per week.

Specialiteiten

De specialiteiten bij Villa Mazzino

De omgeving

Vanuit deze romantische Villa Mazzino kunt u steden bezoeken als Bologna of Florence (beide op 80 kilometer), of Ravenna met het beroemde Byzantijnse mozaïek (60 kilometer). Natuurlijk kunt u ook dichterbij huis op 30 kilometer afstand een bezoek brengen aan Faenza en genieten van de keramiek en de plaatselijke markt.

Restaurants

Op 3 kilometer afstand vindt u in het plaatsje Tredozio een pizzeria. Verder kunt u tijdens uw verblijf een kookles volgen bij de gerenommeerde chef-kok Pierluigi Gentilini. Het is bij deze villa ook mogelijk om gebruik te maken van catering verzorgd door meneer Gentilini. Dit is op verzoek. Informeert u vooraf naar de mogelijkheden.

Excursies

Er worden excursies georganiseerd naar Villa Emaldi in Faenza, waar u een bezoek brengt aan de werkplaats en keramiekwinkel van Contessa Antoniette Mazotti Emaldi. Tevens kunt u hier op verzoek vooraf een keramiekworkshop volgen bij deze gravin.

Welkomstdiner en eerste boodschappen

Op aanvraag wordt bij aankomst een welkomstdiner verzorgd. Ook kunt u verzoeken dat de eerste boodschappen voor het ontbijt aanwezig zijn.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Bologna

Bologna heeft een zeer typerend en stijlvol centrum gekenmerkt door mooie portalen en fraaie Piazze zoals Piazza Magiore en Piazza del Nettuno, mooie straten en zuilengangen. Fraaie kerken als de San Petronio en de San Domenico sieren de stad en de campanile van de San Stefano rijst iets verder in de stad op. Bologna heeft bovendien de oudste universiteit van Europa.

Piacenza

Deze stad wiens historie teruggaat tot de Romeinse tijd heeft een centrum dat vol staat met schitterende middeleeuwse en Renaissance gebouwen. De stad is werkelijk trots op twee barokke bronzen ruiterstandbeelden op het centrale Piazza Cavelli, waar het Lombardisch-Gotische paleis Il Gotico achter staat. Een bezoek aan deze stad kunt u goed combineren met het Castell'Arquato één van de mooiste dorpjes, dat verscholen ligt in de heuvels bij Piacenza waar u het Rocca Viscontea zeker moet bezoeken.

Parma

Maar weinig steden in Italië zijn zo rijk als de stad Parma. Denkt u zowel aan heerlijk eten (bijvoorbeeld de Parmezaanse kaas en de Parmaham) maar ook aan mooie gebouwen, kunst en historie. Deze stad heeft het een schat aan rijkdommen. Bezoekt u de Duomo met de beroemde koepelschildering van Correggio, een ten hemelopneming van Maria. Schitterend zijn ook de campanile en doopkapel.

Modena

Modena staat voor velen gelijk aan auto's van Ferrari en Maserati of als het geboortedorp van Pavarotti. Het is echter een stad die rijk is aan historische kunstschatten zoals de Duomo en de Torre Ghilandina. In de Biblioteca Estense ligt een editie van de Divina Commedia van Dante uit 1481. De stad is echter ook zeer beroemd vanwege de Aceto Balsamico.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!