• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Géén verborgen kosten
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Relais Parco Cavalonga

Sicilië, Ragusa 7 appartementen

weather Province of Ragusa 19 C°
(1 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Ligplaats boot
 • Restaurant
 • Zwembad
 • Fietsen
 • Vaatwasser in alle appartementen
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Airco in alle appartementen
 • Wasmachine in alle appartementen
 • Golfbaan

In de directe omgeving

 • Strand 10-20 km
 • Stad/dorp < 5 km
 • Golf < 30 km
 • Ligplaats boot

Beschrijving

Relais Parco Cavalonga

Relais Parco Cavalonga is een magische plek om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van het Siciliaanse platteland. De accommodatie is gelegen in een vallei van eeuwenoude olijfbomen en is gelegen op een grondgebied van maar liefst 18 hectare groot.

Kamers en appartementen

De gebouwen waarin de appartementen en kamers B&B zijn gelegen, stammen uit de 17e eeuw. De accommodatie biedt appartementen van verschillende grootte aan die allen een schitterend uitzicht bieden over het landschap rondom. Tevens biedt de accommodatie ook verschillende kamers B&B aan, die eveneens een schitterend uitzicht hebben over de omgeving. Relais Parco Cavalonga is de ideale plek om te ontspannen en te genieten van de rust en stilte rondom.

Het zwembad

Maak een wandeling door het park op de accommodatie of breng een bezoek aan de rustige stranden, die op ongeveer 30 minuten rijden van de accommodatie zijn gelegen. De twee infinity pools zijn uitgehouwen uit de rotsen en geven u een schitterend uitzicht over het Siciliaanse platteland rondom de accommodatie.

De kamers B&B van Relais Parco Cavalonga

Klikt u hier voor meer informatie over de kamers B&B van relais Parco Cavalonga.

Relais Parco Cavalonga biedt haar gasten verschillende appartementen en kamers B&B aan, die allen een schitterend uitzicht bieden over het Siciliaanse platteland.

De zeven appartementen van de accommodatie zijn gelegen in verschillende landelijke huizen van de accommodatie. De oude huizen zijn gerenoveerd met authentieke materialen uit de omgeving. Door gebruik te maken van deze materialen hebben de appartementen een authentieke, maar toch ook moderne uitstraling.

De appartementen zijn ieder verschillend ingericht en, maar van dezelfde gemakken voorzien. Alle appartementen beschikken over airconditioning en een vaatwasser.

De capaciteit van deze appartementen varieert van 2 tot 3 slaapkamers geschikt voor 4 tot maximaal 6 personen. Kenmerken voor de appartementen is verder de grootte, deze varieert van 105 m2 tot maar liefst 154 m2.

Specialiteiten

Relais Parco Cavalonga specialiteiten

Restaurant

Relais Parco Cavalonga beschikt over een restaurant, genaamd 'I Paladini'. In het restaurant worden heerlijke traditionele Siciliaanse gerechten geserveerd. Voor deze gerechten worden verse producten gebruikt. Het fruit dat wordt gebruik voor de gerechten komt vanuit de tuin van de accommodatie. Het restaurant is elke dag geopend voor ontbijt. Voor diner is het restaurant een aantal avonden per week geopend. Vanaf 1 april is het restaurant elke maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag geopend. Gedurende augustus zal het restaurant ook op donderdag geopend zijn Gedurende de zomermaanden wordt het diner geserveerd op het terras. Iedere ochtend wordt het avondmenu bekend gemaakt.

Infinity pool

De accommodatie beschikt over twee mooie infinity zwembaden, die zijn uitgehouwen uit de rotsen. Vanuit de zwembaden heeft u een prachtig uitzicht over het Siciliaanse landschap rondom de accommodatie.

Natuurpark

Rondom de accommodatie is een park gelegen, van maar liefst 16 hectare groot. Het park staat vol met olijfbomen en andere mooie bloemen,  planten en kruiden. Dit privé park is hetgeen wat de accommodatie zo uniek maakt. Maak een mooie avondwandeling bij zonsondergang.
In het park is een speciale wandelroute uitgezet, die u na een tocht van 15 kilometer bij de kust brengt.

Mountainbikes

Op de accommodatie kunnen mountainbikes gehuurd worden, om op een actieve manier de omgeving te verkennen.

Bruiloften en evenementen

Relais Parco Cavalonga is de ideale accommodatie om uw bruiloft of een ander evenement te vieren.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Services

Need to see

Palermo

De hoofdstad Palermo ligt langs de baai aan de voet van de Pellegrino. De stad dankt zijn naam aan de zee, Panarmos, hetgeen haven betekent. Palermo beleefde zijn hoogtepunt onder de Arabische heerschappij. Later werd het de hoofdstad van het Normandische koninkrijk. Maar ook de barok heeft in de zeventiende en achttiende eeuw zijn sporen in deze stad achtergelaten. In 1943 heeft de stad helaas erg geleden onder hevige bombardementen. De laatste jaren wordt hard gewerkt om de stad weer in de oude glorie terug te brengen.

Zeer de moeite waard om te bezoeken zijn het Palazzo dei Normanni, het koninklijk paleis van de Noormannen, aan het Piazza della Vittoria, een van de grootste pleinen van de stad waar ook de Capella Platina ligt, een kapel met prachtige mozaïken. Een van de belangrijkste monumenten van Palermo is de San Giovanni degli Eremiti, een Arabische kerk omgeven door een weelderige tuin. Maar ook de San Domenico kerk of de Kathedraal uit 1184 mag u zeker niet missen.

Piazza Armerina

Zeer zeker moet u tijdens uw verblijf op Sicilië een bezoek brengen aan de Villa de Casale in Piazza Armerina. Deze villa dateert uit de derde eeuw. In de twaalfde eeuw is deze enorme villa tijdens een overstroming bedekt met een laag modder waardoor het zeer goed geconserveerd is. Alle kamers in deze villa van een grootgrondbezitter zijn versierd met schitterende mozaïken en bevat zeer veel archeologische schatten.

Siracusa

Siracusa ligt geheel oostelijk aan de kust, en heeft economisch en cultureel altijd een sleutelrol gespeeld. Het Griekse theater is nog in goede staat. Ook kunt u de oude steengroeven bezoeken. Hier werd de steen voor veel monumenten gewonnen, maar ze deden ook dienst als strafkamp. In de oostelijke hoek van Neapolis de dodenstad, vindt u een van de grootste graven; dat van Archimedes, een van de grootste wetenschappers uit de oudheid.

Noto

Noto is een schitterende barokke stad geheel opgetrokken uit tufsteen. Deze stad werd na de aardbeving van 1693 gedurende de gehele achttiende eeuw een bouwput. De stad valt nog steeds langzaam uiteen, maar er wordt hard gewerkt aan het herstel. Prachtige schilderijen en fresco's zijn te zien in de kerk san Carlo al corso en Palazzo Trigona. Andere mooie kerken zijn de Santa Chiara en San Francesco.

Taormina

Noordelijker gelegen ligt Taormina, een echte kustplaats waar het eiland om bekend staat. In vroeger tijden was deze stad gedurende de zomerperiode de pleisterplaats van aristocraten en bankiers. Een bezoek waard is het Piazza IX Aprile, het Griekse theater dat uitzicht geeft op zee en de Etna. In het palazzo Corvaja kwam in 1411 het eerste Siciliaanse parlement bijeen.

Cefalù

Cefalù ligt op ca. 50km van Palermo is één van de aantrekkelijkste havenstadjes van Sicilië. Dat komt onder andere door de prachtige ligguing aan de voet van La Rocca en het historische centrum. Idyllische steegjes met bloemenpracht aan en op de balkonnetjes, vele terrasje die en sfeer van mediterrane gezelligheid uitademen en niet te vergeten de azuurblauwe zee en stranden met visserbootjes creëren een gevoel van romantiek. Ook staat Cefalù bekend om haar oude kathedraal uit het tijdperk van de Normandiërs.
 

Reviews

Zeer mooie accomodatie, sfeervol perfect huisje (zelfs met wasmachine), twee prachtige zwembaden waar wij en de kinderen veel plezier hebben gehad…vriendelijk, behulpzaam personeel. Het is wel iets verder rijden naar barokstadjes….maar het is echt een heerlijke plek.

- fam. Steenwelle -

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!