Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Bekijk foto's
Weather data is NOT cached!

Castello di Maiano

Toscane, Ciggiano 2 appartementen

weather Ciggiano 16 C°
(0 reviews )
[ssba]

Kenmerken & voorzieningen

 • Zwembad
 • Airco in alle appartementen
 • Wifi in alle appartementen
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Wellness

In de directe omgeving

 • Restaurant < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Golf < 30 km
 • Manege < 5 km
 • Treinstation < 30 km
 • Workshop koken

Beschrijving

Castello di Maiano

Castello di Maiano heeft een rijke geschiedenis die ver terug gaat tot de middeleeuwen. Deze accommodatie is ook al eeuwen in eigendom van dezelfde familie. Castello di Maiano heeft een lange oprijlaan met aan weerskanten cipressen die u naar deze prachtige villa met toren en privé kapel leiden.

De accommodatie heeft een geweldig panoramisch uitzicht over het landgoed, waar de wijngaarden zijn en olijfbomen groeien. Door de prachtige bomen, die om het onderkomen heen groeien, krijgt het een rustig en geruststellend uiterlijk. Castello di Maiano is door de jaren heen uitgebouwd en zorgvuldig gerenoveerd, waarbij de authentieke elementen bewaard bleven.

Castello di Maiano is voorzien van alle moderne voorzieningen zoals verwarming, satelliet-TV en internet. Er is een zwembad aanwezig van 16 bij 6 meter en een fitnesruimte.

In de omgeving van Castello di Maiano kunt u diverse plaatsjes aandoen op slechts een uurtje rijden. Zo kunt u Siena, Cortona, Montepulciano, Arezzo en Perugia gemakkelijk aan doen.

De villa Maiano en Casa Maiano

 • Wilt u informatie over villa Maiano klikt u dan hier.
 • Wilt u informatie over casa Maiano klikt u dan hier.

Specialiteiten

Zwembad

Castello di Maiano heeft een zwembad van 16 bij 6 meter en is geopend van april tot oktober.
Tevens vindt u een Hydro massage bad bij het zwembad.

Cultuur

Castello di Maiano is een ideaal startpunt voor uitstapjes naar de culturele kunststeden zoals Arezzo, Siena, Florence en Cortona.
 

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Een klik op de knop leidt u door naar het boekingsformulier, waar u uw gegevens kunt invullen.

Services

Need to see

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!