• Italië specialist
 • Persoonlijk reisadvies
 • Accommodaties persoonlijk bezocht
 • SGR deelnemer
Bekijk foto's
Nieuw!
Weather data is cached!

Agriturismo Villa La Morina

Lago Trasimeno, Toscane, Cortona 7 appartementen

weather Cortona 26 C°
(0 reviews )

Op de locatie

 • Zwembad
 • Airco in alle appartementen
 • Speeltuin
 • Wifi gemeenschappelijk
 • Huisdier
 • Mindervaliden
 • Wifi in alle appartementen
 • Wifi bij zwembad
 • Horren
 • Wifi in deel van de appartementen

In de omgeving

 • Attractiepark < 30 km
 • Golf < 30 km
 • Stad/dorp < 20 min. loopafstand
 • Stad/dorp < 5 km
 • Treinstation < 30 km
 • Wellness/thermaal bad < 10 km

Beschrijving

Agriturismo Villa La Morina

Agriturismo Villa La Morina, gelegen in de mooie omgeving van Cortona, omvat een groot landgoed van maar liefst 21 hectare landbouwgrond. Het is eigendom van familie Gianelli. Op biologische wijze produceren zij appels en olijven samen met, wisselend per seizoen, zonnebloemen, gerst, tarwe en bonen.

Een deel van het landgoed heeft een toeristische bestemming gekregen. De voormalige woningen van de gezinnen van de landarbeiders zijn de vakantieappartementen van nu. De appartementen zijn verdeeld over twee gebouwen, Casa Grande en Casa Piccola, en zijn gelegen naast de boerderijvilla waar familie Gianelli nog steeds woont.

Agriturismo Villa La Morina is een authentieke agriturismo klein van omvang. Het omvat 7 appartementen met een maximale capaciteit van 32 gasten als het vol bezet is. Drie kleine appartementen, elk met 1 slaapkamer, zijn gelegen in Casa Piccola, de 4 grotere appartementen elk met 2 slaapkamers zijn gelegen in Casa Grande.

Vanzelfsprekend beschikt Agriturismo Villa Marina over een zwembad, gelegen in de grote en mooi verzorgde tuin. Een mooi wandeling op het landgoed is de moeite waard. Op de juiste momenten komt u wellicht reeën, wilde zwijnen, stekelvarkens of hazen tegen of de vele roofvogels aanschouwen.

Video van Agriturismo Villa La Morina

Bekijk onze video van Agriturismo Villa La Morina

De indeling van Agriturismo Villa La Morina

Algemeen

De zeven appartementen van Agriturismo Villa La Morina zijn gelegen in de gebouwen Casa Grande en Casa Piccola. De stijl van de appartementen is te benoemen als typisch Toscaans, eenvoudig en rustiek.

Airconditioning

Alle appartementen beschikken over airconditioning.

Mindervaliden

Het appartement Tiglio is geschikt voor minder validen.

Gebouw Casa Grande

Tiglio (4+0; BG; 75 m2)

Het appartement Tiglio beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer met douche, een ouderslaapkamer en een slaapkamers met twee enkele bedden. Buiten beschikt het over een gemeubileerd privé terras.

Olivo (4+2; BG; 75 m2)

Het appartement Olivo beschikt over een woonkamer met sofabed voor 2 personen, keuken, badkamer met douche, een ouderslaapkamer en een 2-persoonsslaapkamer en een slaapkamers met twee enkele bedden. Buiten beschikt het over een gemeubileerd privé terras.

Quercia (4+2; 1ste; 75 m2)

Het appartement Quercia beschikt over een woonkamer met sofabed voor 2 personen, keuken, badkamer met douche, een ouderslaapkamer en een 2-persoonsslaapkamer en een slaapkamers met twee enkele bedden. Buiten bij het appartement beschikt het over een toegewezen gemeubileerd privé terras.

Melo (4+2; 1ste; 75 m2)

Het appartement Meo beschikt over een woonkamer met sofabed voor 2 personen, keuken, badkamer met douche, een ouderslaapkamer en een 2-persoonsslaapkamer en een slaapkamers met twee enkele bedden. Buiten bij het appartement beschikt het over een toegewezen gemeubileerd privé terras.

Gebouw Casa Piccola

Leccio (2+1; BG; 45 m2)

Het appartement Cipresso beschikt over een woonkamer met sofabed voor 1 persoon, keuken, badkamer met douche en een ouderslaapkamer. Buiten bij het appartement beschikt het over een gemeubileerd privé terras.

Pino (2+1; 1ste; 45 m2)

Het appartement Cipresso beschikt over een woonkamer met sofabed voor 1 persoon, keuken, badkamer met douche en een ouderslaapkamer. Buiten bij het appartement beschikt het over een gemeubileerd privé terras.

Cipresso (2+0; 1ste; 35 m2)

Het appartement Cipresso beschikt over een woonkamer, keuken, badkamer met douche en een ouderslaapkamer. Buiten bij het appartement beschikt het over een gemeubileerd privé terras.

Bekijk beschikbaarheid, neem een optie of boek direct

Hoe werkt het?

Kies de maand waarin u deze accommodatie wenst te bezoeken en kies het aantal nachten dat u wenst te verblijven. In de beschikbaarheidstabel verschijnt de juiste maand en de periode die u heeft geselecteerd. Plaats dit groene gedeelte op de data dat u wenst te boeken. Indien deze periode nog vrij is, verschijnt de button “Boek nu” of “Optie”. Bij Ecco Italia boekt u veilig en vertrouwd met SGR garantie.

Bij de 2-kamerappartementen is aankomst in het hoogseizoen ook mogelijk op een andere dag dan zaterdag. De minimum verblijfsduur voor de 2-kamerappartementen is drie nachten.

Services

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!