• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Gardameer

Het grootste meer van Italië is het Gardameer. Dit meer ligt in een prachtige landschap met bergen. Het Gardameer is een perfecte vakantiebestemming voor iedereen die houdt van cultuur, natuur en watersporten. Daarom is het Gardameer ideaal voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. Het Gardameer is perfect voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. En omdat dit meer zo mooi is biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan in de hele omgeving van dit meer.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van het Gardameer te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Deze streek is trots op haar schilderachtige dorpjes Sirmione, Peschiera en Lazise.


Onze vakantiehuizen aan het Gardameer

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Het Gardameer is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere streek.

Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar het Gardameer

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen aan het Gardameer weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!