• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Vakantiehuis Lago Maggiore

Één van de grootste meren van Italië is het Lago Maggiore. Het Noordelijke deel van het meer ligt in Zwitserland. In het Italiaanse deel van het meer liggen de Borromeus eilanden. Deze eilandjes zijn bekend om hun schilderachtige uitstraling. Het Lago Maggiore is perfect voor een verblijf in een vakantiehuis met vrienden. En omdat deze omgeving zo mooi is biedt Ecco Italia vakantiehuizen aan verspreid rondom het meer.

Ecco Italia stelt hoge eisen aan de accommodaties die het aanbiedt. U kunt er zeker van zijn dat onze vakantiehuizen u de gelegenheid geven om de lokale cultuur van het Lago Maggiore te ervaren. Authenticiteit staat hierbij centraal. Het Comomeer is trots op haar mooie parken en tuinen, haar grootste stad Verbania en de haven van Cannobio.


Onze vakantiehuizen Lago Maggiore

Veel plekken in Italië bieden bijzondere cultuur en prachtige natuur. Het Lago Maggiore is daar één van en biedt daarnaast ook authentieke steden die zeker een bezoek waard zijn. Wilt u dat zelf ook ervaren? Dat kan dankzij Ecco Italia! Wij bieden accommodaties in alle uithoeken van deze bijzondere streek.
Bij Ecco Italia kunt u er van uitgaan dat de vakantiehuizen modern ingericht en goed voorzien zijn. Een zwembad ontbreekt vrijwel nooit en u kunt er over het algemeen gebruik maken van mooie restaurants, ruime tuinen, speeltuintjes voor kinderen, Wi-Fi en prachtige uitzichten waar u met een goed glas wijn van kunt genieten.

Lees meer over een vakantie naar het Lago Maggiore

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen aan het Lago Maggiore meer weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!