Villa Esclusiva

Selectie van onze meest bijzondere en luxueuze vakantievilla’s

Villa Esclusiva, het is de selectie van de fraaiste vakantievilla’s uit ons aanbod. Stuk voor stuk luxueuze villa’s, verschillend van karakter.

Soms met een rijk historisch verleden en indrukwekkend, tot de verbeelding sprekend. Met imposante, welhaast ‘koninklijke’ tuinen en met klassieke inrichting. Vaak jacht- of buitenverblijven in (voormalig) bezit van van Italiaanse families met een belangrijke rol in de Italiaanse geschiedenis.

Of zeer fraaie moderne vakantievilla’s. Van onder tot boven gerestaureerd of fonkelnieuw gerealiseerd. Voorzien van allerlei technische hoogstandjes voor verwarming of koeling en domotica. Altijd gelegen op de mooiste plekjes, direct aan het strand, aan één van de bekende meren of op het platteland, maar altijd met betoverend panoramisch uitzicht. En gekenmerkt door zorgvuldig samengesteld en daardoor harmonieus fraai interieur en niet zelden voorzien van kunstwerken.

Dergelijke villa’s laten niets te wensen over! Alle bedenkbare services zijn inbegrepen of op aanvraag beschikbaar. Bij uitstek geschikt voor bijzondere gelegenheden, familiejubilea en vriendengroepen.

Laat u inspireren. Wij adviseren u graag!

Enkele voorbeelden van exclusieve vakantievilla’s