Villa Tempietto

Veneto, Padua

Villa Tempietto is een schattig vakantiehuisje geschikt voor vier personen.

Vakantiehuis, 4 personen, 2 slaapkamers, 2 badkamers
Villa gedeeld zwembad
Authentiek
Trouwlocatie
Verzorgd ontspannen
Beschrijving

Villa Tempietto

Villa Tempietto is een schattig vakantiehuisje geschikt voor vier personen. Het ligt op het fraaie landgoed Frassanelle in de Veneto streek, schitterend landgoed met een prachtig park dat grenst aan de heuvels van het natuurreservaat Euganei nabij Venetië. Wilt u genieten van het prachtige natuurschoon en buitenleven, maar ook de prachtige stad Venetië bezoeken, dan is dit de plek bij uitstek.

Dit prachtige landgoed van maar liefst 150 hectare groot biedt een een keur aan mogelijkheden voor uw vakantieverblijf. Zo staan er naast de zeer verzorgde vakantiehuisje Tempieto nog twee vakantiehuizen, namelijk Villa Bencontenta en Villa Lieta. Maar ook is er een gerestaureerd centraal gedeelte welke een bestemming heeft gekregen als Agriturismo. Deze Agriturismo Frassanelle biedt verschillende studio's en appartementen aan.

Het landgoed Frassanelle beschikt naast een negentiende-eeuws Engels park ook over een prachtige 18 holes golfcourse die te voet te bereiken is wat deze accommodatie uniek maakt. Een zeer mooie locatie!

Andere accommodaties op landgoed Frassanelle:

Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
GWE
Bed-, bad- en keukenlinnen
Eindschoonmaak
Wifi - Internet
Airconditioning
Babyset
Borgsom € 300,- contante te voldoen bij aankomst.
Toeristenbelasting Er kan sprake zijn van toeristenbelasting ter plaatse te voldoen.
Verwarming Naar verbruik.
Extra bed€ 25,00Per bed per dag.
Huisdier€ 10,00Per huisdier per dag.
Schoonmaak € 20,- per uur.
Hout open haard € 15,- per mand.
Late aankomst€ 30,00 In overleg.
Over de locatie
Specialiteiten

Zwembad

Om te zwemmen maakt u gebruik van het zwembad welke is gelegen op het landgoed van Frassanelle. Dit zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van het landgoed van Frassanelle. Het zwembad ligt op 500 meter van Villa Tempietto en kunt u per auto of te voet bereiken. Een badmuts is verplicht en u dient het zwembad gekleed te bereiken.

Het zwembad is in de periode juli en augustus open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.30 tot 19.00 uur en gesloten op dinsdagen of als sprake is van slechte weersomstandigheden.

Golfcourse

Landgoed Frassanelle beschikt over een eigen prachtige golfcourse, 18 holes, par 72. De baan is voor gasten te voet te bereiken via de lanen die in het park gelegen zijn. De baan ligt mooi tussen heuvels, bossen en kleine meertjes. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk in combinatie met een aantal dagen golfen. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Natuurexcursies

De villa is gelegen in een prachtig park welke een enorme schat aan flora en fauna herbergt. Er is zelfs een prachtige grot, welke u onder begeleiding kunt bezoeken. Iedere tour in het park laat u kennismaken met de prachtige natuur in deze streek en wordt door de eigenaren begeleid. Een tour kost voor een volwassene E. 5,-, voor kinderen onder begeleiding van een volwassene is de tour gratis.

Extra luxe

Voor een echt luxe verblijf is het mogelijk een huishoudelijke hulp, privé kok of babysit in te huren. Er is ook een boodschappenservice. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Steden

Het dichtst bij gelegen dorp voor uw dagelijkse boodschappen ligt op 2 kilometer afstand.

Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
Tempietto (4+0; BG; 100 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
100m2
4 personen
2 slaapkamers
Begane grond

Dit bijzondere vakantiehuis biedt plaats aan 4 personen, beschikt over airconditioning in de 2 slaapkamers op de eerste verdieping, telt twee badkamers, en biedt veel privacy in een romantische sfeer. Het woonoppervlak van de tempel is 100m2 en beslaat 2 verdiepingen. In de kelder is de tweede badka...

Prijs op aanvraag
Reviews
41 reviews
Erg leuke en rustige accommodatie
Nynke - August 2018