Villa La Siesta

De Marken, Macerata

Gelegen in de prachtige natuur van De Marken, op korte afstand van diverse middeleeuwse dorpjes en op 30 minuten van de kust!

Villa privé zwembad, 12 personen, 5 slaapkamers, 4 badkamers
Villa privé zwembad
Aantrekkelijke luxe
Verzorgd ontspannen
Beschrijving

Villa La Siesta

Gelegen tussen de provincies van Ancona en Macerata ligt Villa La Siesta. Deze prachtige accommodatie ligt op slechts 30 minuten van het strand.

Villa La Siesta geeft u de mogelijkheid volledig te ontspannen en te genieten van de stilte en de rust van deze omgeving. De muren van deze accommodatie dateren uit de 16e eeuw en met veel zorg is de originele stijl en warmte behouden gebleven. De villa omvat de appartementen I Cavalieri en Il Caminetto.

I Cavalieri beschikt over een woonkamer met open haard, een keuken, een ouderslaapkamer, een slaapkamer met twee enkele bedden en een badkamer. I Caminetto beschikt ook over een woongedeelte met open haard, een kookgedeelte en daarnaast over twee ouderslaapkamers, een slaapkamer met twee enkele bedden en drie badkamers. Vanuit de villa heeft u directe toegang tot het zwembad en de tuin.

Het zwembad is gelegen op een heuvel met ligbedden en biedt u een prachtig uitzicht over de heuvels van De Marken.

Villa La Siesta is het startpunt voor al uw uitstapjes. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan Treia. Dit middeleeuwse plaatsje heeft een prachtig historisch centrum en ligt op slechts 5 minuten van Farmhouse La Siesta. Ook het plaatsje Macerata is zeker een bezoekje waard, vanwege de opera festivals die zomers gehouden worden. Macerata ligt op 20 minuten van Farmhouse La Siesta. Als u van actief houdt is er op korte afstand een manege waar u paard kunt rijden in western stijl en Golf Club Conero waar u kunt golfen. In de nabije omgeving vindt u diverse restaurants waar u gerechten uit de  traditionele lokale keuken kunt proeven.

Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
Bed-, bad- en keukenlinnen Wekelijkse wissel.
GWE
Wifi - Internet
Eindschoonmaak Wekelijkse schoonmaak.
Over de locatie
Specialiteiten

De specialiteiten van Villa La Siesta

Villa La Siesta heeft een grote tuin met olijf bomen. Het zwembad ligt op een heuvel en heeft ligbedden. Vanaf het zwembad heeft u een prachtig uitzicht over de heuvels van De Marken. Gasten mogen ingrediënten uit de tuin gebruiken om te koken. Deze zijn vers en biologisch. Alle appartementen hebben Wifi en een e-book bibliotheek. In de nabije omgeving vindt u diverse restaurants waar u gerechten uit de  traditionele lokale keuken kunt proeven

Cultuur

Villa La Siesta is het ideale startpunt voor diverse uitstapjes. Brengt u bijvoorbeeld een bezoekje aan Treia met haar 13e eeuwse torens en gebouwen. U waant zich hier in de middeleeuwen en de charmante straatjes leiden u naar Piazza della Repubblica. Treia ligt op slechts 5 minuten van Villa la Siesta. Ook Cingoli is een bezoekje waard. Dit dorpje heeft een tijdloze atmosfeer door de kleuren in combinatie met de renaissance gebouwen. Voor het opera festival in de zomers kunt u naar Macerata, op slechts 20 minuten van Farmhouse la Siesta. Het strand ligt op zo'n 30 minuten rijden. De Marken heeft een prachtige kustlijn met aflopende stranden, geschikt voor kinderen.

Actief

Als u van actief houdt is er op korte afstand een manege waar u paard kunt rijden in western stijl. In de nabije omgeving vindt u ook Golf Club Conero waar u kunt golfen.

Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
Villa La Siesta (10+0; BG)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
0m2
10 personen
5 slaapkamers
Begane grond

Villa La Siesta biedt in totaal plaats aan voor 12 personen. De villa is onderverdeeld in twee verschillende appartementen, die samen gehuurd kunnen worden. Beide appartementen zijn met veel zorg ingericht. I Cavalieri heeft een grote woonkamer met haard en grote eettafel voor 10 personen. Dit appar...

Prijs op aanvraag
Reviews
0 reviews