Agriturismo Tenuta Vigna Corallo

Puglia, Lecce

Agriturismo Tenuta Vigna Corallo een oase van rust dat uitkijkt over een van de mooiste plekken van de Adriatische kust.

5 huisjes, 13 appartementen
Agriturismo
Fietsen
Fijn voor de kinderen
Landelijk
Strandvakantie
Wijnlandgoed
Aantrekkelijke luxe
Moderne inrichting
Beschrijving

Agriturismo Tenuta Vigna Corallo

Agriturismo Tenuta Vigna Corallo kijkt direct uit over Baia dei Turchi een van de meest adembenemende plekken in Puglia. Dit schitterende strand heeft echter een lelijke geschiedenis die verraden wordt door haar naam. In 1480 landden de Turken hier en vermoordden 800 Christenen die weigerden van hun geloof te vallen. Deze 800 ‘martelaren’ werden in 2014 door de Paus heilig verklaard en hun stoffelijk overschot wordt nu bewaard in de kathedraal van Otranto.

Het mag duidelijk zijn dat Agriturismo Tenuta Vigna Corallo perfect gelegen is. De Adriatische kust is op slechts enkele honderden meters loopafstand en de culturele hoogtepunten van Otranto zijn eveneens makkelijk bereikbaar. Voor natuur hoeft u letterlijk het landgoed niet te verlaten. Deze agriturismo wordt omgeven door typisch Mediterrane struiken, eikenbomen en wijngaarden. Hierdoor is Agriturismo Tenuta Vigna Corallo perfect voor vakantiegangers op zoek naar een oase van rust.

Natuurlijk beschikt Agriturismo Tenuta Vigna Corallo ook over een grote gemeenschappelijke tuin met een indrukwekkend zwembad. Voor de bouw van het zwembad is gebruik gemaakt van typisch Pugliaans gesteente. Rondom het zwembad is er een volledig uitgerust zonneterras met meer dan genoeg parasols en ligstoelen.

U hoeft gelukkig niet alleen te luieren bij Agriturismo Tenuta Vigna Corallo. Deze agriturismo wordt gekruist door een natuurlijke joggingroute verrijkt met fitnessapparaten voor gasten die tijdens hun vakantie echt in vorm willen blijven. Ook is het mogelijk om gratis fietsen te huren. De relatief vlakke plattelandsomgeving van Otranto leent zich uitstekend voor mooie fietstochten.

Voorzieningen
Bar e/o lichte lunches
Fietsen (te huur)
Kinderbad
Proeverijen
Speeltuin
Trimparcours
Wellness
Wifi gemeenschappelijk
Wijntour / proeverij
Zwembad
Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
Bed- en badlinnen
Eindschoonmaak Keuken dient schoon achtergelaten te worden anders wordt er € 50,- in rekening g...
Wifi - Internet
Gebruik fietsen
GWE
Airconditioning
Borgsom € 300,- per credit card.
Toeristenbelasting Er kan sprake zijn van toeristenbelasting ter plaatse te voldoen.
Babybedje€ 50,00Per bedje per week.
Extra bed€ 70,00Per bed per week.
Badlakens € 5,- per persoon per wissel.
Schoonmaak € 20,- per uur.
Over de locatie
Specialiteiten

Zwembad

Agriturismo Tenuta Vigna Corallo beschikt over een luxueus zwembad met aan de rand ervan een natuurlijke waterval uitgehouwen uit typisch Pugliaans gesteente. Rondom het zwembad bevindt zich een zonneterras.

Baia dei Turchi

Agriturismo Tenuta Vigna Corallo kijkt uit over Baia dei Turchi, een van de mooiste plekken aan de Adriatische Kust. De ongekende schoonheid van dit strand doet bijna de lelijke geschiedenis ervan vergeten. De Baia dei Turchi is beloond met een Blauwe Vlag een keurmerk die de kwaliteit van stranden waarborgt.

Eikenbos

Gasten van Agriturismo Tenuta Vigna Corallo kunnen Baia dei Turchi bereiken via een bijzonder eikenbos.

Wijnproeverij

Agriturismo Tenuta Vigna Corallo wordt omgeven door een wijngaard en produceert haar eigen wijnen. Gasten van de accommodatie kunnen deelnemen aan een proeverij die ongeveer 2 uur duurt en waarin drie tot vier wijnsoorten geproefd worden. Hierbij worden ook hapjes geserveerd. Aan de wijnproeverij zijn kosten verbonden.

Fietsen

De schitterende omgeving leent zich uitstekend voor fietstochtjes. Bij  Agriturismo Tenuta Vigna Corallo kunnen daarom fietsen gehuurd worden.

Sport

Er loopt een joggingroute door Agriturismo Tenuta Vigna Corallo. Als u echt sportief wil zijn kunt u gebruik maken van de vele fitnessapparaten die langs deze route zijn aangelegd.

Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
19 opties niet beschikbaar in je periode of voldoet niet aan je ingevoerde kenmerken
Reviews
51 reviews
Wat een mooie locatie! Alles is uitstekend verzorgd en onderhouden. Het was er tijdens ons verblijf erg rustig. Zo leuk dat er ook een groetetuin is waar je mag plukken. Het verblijf tussen de wijnstokken is erg mooi. De doorgang naar de zee is ook perfect. Mooi strand een een superheldere zee. Wij hebben enorm genoten!
Familie Wijmans - July 2018

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring