Agriturismo Malagronda

Umbrië, Perugia
Nieuw

Agriturismo Malagronda is ideaal voor een rustgevende vakantie in de prachtige heuvels van Umbrië.

5 appartementen, 1 vrijstaand huisje
Agriturismo
Authentiek
Landelijk
Verzorgd ontspannen
Beschrijving

Agriturismo Malagronda

Agriturismo Malagronda is ideaal voor een rustgevende vakantie in de heuvels van Umbrië. Dat blijkt al uit de naam. ‘Mala gronda’ betekent zoiets als ‘lastig bereikbare top’. Deze plek ligt dan ook redelijk geïsoleerd op 400 meter hoogte, omgeven door de wijn- en olijfgaarden waar dit gebied zo om bekend staat.

De eerste steen van Malagronda werd al in de 19de eeuw gelegd door de familie Graziani, en tot ver in de 20ste eeuw werden de appartementen bewoond door landarbeiders. Zij gingen met handkarretjes over moeilijk bereisbare weggetjes om water uit putten te halen, en gebruikten olielampen en kaarsen om hun huizen te verlichten.

Wees gerust, tegenwoordig is Agriturismo Malagronda van alle moderne gemakken voorzien. Toch is een groot deel van de landelijke levensstijl behouden. De agriturismo kweekt haar eigen groente en fruit waar u naar hartenlust van kunt genieten. Dat zelfde geldt voor de olijfolie die uit de olijfgaarden op het landgoed wordt geproduceerd.

Agriturismo Malagronda is ook perfect gelegen om de verschillende hoogtepunten rond het grensgebied van Umbrië en Toscane te verkennen. Zo bevindt het landgoed zich op een kruispunt van wandelpaden die allen naar natuurpark Monte Pausillo leiden. Het gehele agriturismo is echter omgeven door wouden. Als u geluk hebt kunt u hier in aanraking komen met everzwijnen, hazen en fazanten. En vogelspotters kunnen hun hart ophalen bij het meer van Trasimeno.

Aangezien ook de cultuursteden van Umbrië en Toscane zich op rijafstand bevinden hoeft u zich helemaal nooit te vervelen. Toch is het af en toe leuk de dag luierend in uw eigen achtertuin door te brengen. Ook dat kan in Agriturismo Malagronda, Het landgoed beschikt over een grote gemeenschappelijke tuin met zwembad (7 x 14 meter), barbecue en tafeltennistafel. Voor kinderen is er een speeltuintje met glijbanen en schommels. En er is een klein volleybal- en basketbalveldje.

Voorzieningen
Centrale barbecue
Kookworkshop
Moestuin / fruitgaard
Speeltuin
Tafeltennis
Voetbalveld
Wifi gemeenschappelijk
Zwembad omheind
Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
GWE
Bed-, bad- en keukenlinnen Wekelijkse wissel.
Wifi - Internet
Eindschoonmaak€ 15,00
Borgsom € 200,- contant te voldoen bij aankomst.
Toeristenbelasting € 1,50 per persoon per nacht vanaf 14 jaar en ouder voor de duur van maximaal 5 ...
Airconditioning€ 10,00
Babyset€ 20,00
Baby- kinderstoel€ 20,00
Over de locatie
Specialiteiten

Zwembad

Agriturismo Malagronda beschikt over een zwembad in de volle natuur, met schitterend panoramisch uitzicht en zonneterras. De afmetingen van het zwembad zijn 14 x 7 meter.

Kooklessen

Agriturismo Malagronda produceert haar eigen groente, fruit en olijfolie. Daar kunnen heerlijke authentieke gerechten van gemaakt worden. Gasten van het agriturismo hebben de mogelijkheid om deze zelf te leren maken. U kunt bij de eigenaren navragen wanneer u zich voor deze lessen kunt inschrijven. Let wel op dat de lessen slechts doorgaan wanneer minimaal acht gasten zich er voor aanmelden.

Excursies

U kunt ook bij de eigenaren terecht voor excursies die u leiden langs de schitterende cultuur en natuur van Umbrië en Toscane.

Speeltuintje

U kunt u kinderen met een gerust hart laten spelen in de gemeenschappelijke omheinde tuin. Deze heeft bovendien ook een speeltuintje met glijbanen en schommels.

Sporten

Er is een sportveldje geschikt voor basketbal en volleybal. En een tafel voor een leuk potje tafeltennis.

Bordspelletjes

In de gemeenschappelijke ruimte kunt u terecht voor een gezellig bordspelletje, of als u een goed boek wil lezen.

Meer van Trasimeno

Dit meertje bevindt zich op rijafstand van het agriturismo. U kunt hier verschillende watersporten beoefenen. Ook natuurliefhebbers, in het bijzonder vogelspotters, zijn hier uitstekend op hun plek.

Natuurpark Monte Pausillo

Vanuit Agriturismo Malagronda leiden meerdere bospadjes naar natuurpark Monte Pausillo met bijzondere flora en fauna.

Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
6 opties niet beschikbaar in je periode of voldoet niet aan je ingevoerde kenmerken
Reviews
0 reviews

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring