Agriturismo Borgo Bucciano

Toscane, Pisa

Agriturismo Borgo Bucciano: waar de Toscaanse heuvellandschappen prachtig samenvallen met de karakteristieke architectuur. 

10 appartementen
Country House / Resorts
Authentiek
Landelijk
Trouwlocatie
Verzorgd ontspannen
Beschrijving

Agriturismo Borgo Bucciano

Agriturismo Borgo Bucciano is een plek waar de Toscaanse heuvellandschappen schitterend samenvallen met de karakteristieke middeleeuwse architectuur van de regio. Het is niet dan ook niet vreemd dat Agriturismo Borgo Bucciano door de geschiedenis heen in handen is gekomen van verschillende Toscaanse aristocraten. In de 19de eeuw kon zelfs Benedetto Lorenzelli, aartsbisschop van Lucca, zich er eigenaar van noemen.

Tegenwoordig is het in handen van de familie Bianchi. Zij kochten het in de jaren negentig van de vorige eeuw en hebben het met veel geduld en toewijding gerenoveerd. Agriturismo Borgo Bucciano is nu een plek waar u in alle rust de kalmte van het Toscaanse platteland kunt ervaren.

Het hoogtepunt van Agriturismo Borgo Bucciano is de schitterende tuin met grote cipressen en olijfbomen. Deze majestueuze bomen omringen het ruime zwembad met jacuzzi en zonneterras. Buiten vindt u nog een terras met tafels en stoelen zodat u met panoramisch uitzicht kunt genieten van de meest heerlijke maaltijden. Tot slot is ook het kapelletje, nog opgezet dor Lorenzelli, een mooi juweeltje.

Het personeel van Agriturismo Borgo Bucciano doet er alles aan om u een typisch Toscaanse ervaring te bieden. Zo worden er proeverijen georganiseerd waarbij u wijn en andere lokale producten kunt uitproberen. U bent daarnaast verzekerd van een heerlijk ontbijt en u kunt kooklessen volgen. In de buurt is het mogelijk om op truffeljacht te gaan, terwijl ook liefhebbers van onder sportvissen, wandelexcursies, golf, paardrijden en mountainbiken aan hun trekken zullen komen.

Voorzieningen
Jacuzzi in zwembad
Kookworkshop
Mountainbikes (te huur)
Ontbijt
Proeverijen
Truffeljacht
Wandelen (excursies)
Zwembad
Services
ServiceInclusiefVerplichtOptioneelKostenBerekeningOpmerkingen
Bed- en badlinnen
GWE
Wifi - Internet
Toeristenbelasting Er kan sprake zijn van toeristenbelasting ter plaatse te voldoen.
Eindschoonmaak€ 13,00Per persoon per verblijf
Airconditioning€ 10,00Per dag
Babybedje€ 10,00Per stuk per dag
Badlakens€ 10,00Per persoon per wissel
Extra bed€ 20,00Per stuk per dag Enkel indien logistiek mogelijk.
Extra kinderbed€ 20,00Per stuk per dag Enkel indien logistiek mogelijk.
Schoonmaak€ 25,00Per dag
Huisdier€ 8,00Per huisdier per dag
Verwarming€ 15,00Per dag
Wissel badlinnen€ 10,00Per persoon per wissel
Extra wissel bedlinnen€ 30,00Per twee personen
Extra service(s) Wasservice € 15,- per kilo - Strijkgerei € 15,00 per dag.
Ontbijt€ 8,00Per persoon per dag Kinderen tot 10 jaar € 5,00
Over de locatie

Florence

Wereldberoemd is de artistieke stad Florence. Vele kunstenaars, beeldhouwers, architecten en intellectuelen hebben deze stad tijdens de renaissance gevuld met schitterende gebouwen en kunstwerken. Natuurlijk bezoekt u de Ponte Vecchio, de brug over de Arno, het Palzzo Pitti, maar ook het middelpunt van de stad, de Duomo met de Campanile. Zeker de moeite waard is een bezoek aan de Uffizi, een van de belangrijkste kunstmusea van de stad.

Lucca

De stad Lucca heeft een rechthoekig stratenpatroon zoals de voormalig Romeinse nederzetting. De stad is goed te voet te bezichtigen omdat verkeer zo veel mogelijk buiten de stad wordt gehouden. Op de plaats van het Romeinse forum staat nu de San Michele in Foro. Ook erg mooi is de kerk San Frediano. In het centrum van Lucca vindt u het geboortehuis van Puccini, de beroemde componist. In de Via Fillungo kunt u heerlijk winkelen en slenteren tussen winkels die versierd zijn in art nouveau stijl.

Cortona

De door de Etrusken gestichte stad is niet alleen één van de oudste steden maar ook één van de meest schilderachtige, met zijn wirwar aan oude straatjes, steegjes en gebouwen. De stad heeft diverse mooie musea die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken indien u van kunst houdt.

Volterra

Volterra is gelegen op een plateau waardoor het een zeer mooi uitzicht heeft op de heuvels rondom. Grote delen van de oude Etruskische muren staan nog overeind. Veel van de oude Etruskische voorwerpen kunt u bekijken in het Museo Gaurnacci. De Duomo heeft een zeer mooie preekstoel met gebeeldhouwde panelen. De stad is bekend om zijn ambachtslieden die al 2500 jaar beelden snijden van de plaatselijke albast.

San Gimignano

De dertien torens, in de twaalfde en dertiende eeuw gebouwd door adellijke families, domineren het mooie silhouet van San Gimignano. Het middeleeuws aanzicht van de stad is sindsdien nauwelijks veranderd. Van de torens is alleen de Torre Grossa voor publiek geopend. Mooi zijn ook het Collegiata, het Palazzo del Popolo en het Palazzo Vecchio del Podesta met waarschijnlijk de oudste toren.

Siena

De belangrijkste bezienswaardigheden van deze stad zijn gelegen rond het waaiervormige Piazza del Campo, het hart van het zeventiende contrade. De eeuwenoude strijd tussen de stadsdelen leeft weer op tijdens de jaarlijkse Palio gereden op het plein. De stad heeft een zeer mooie Duomo en Campanile. De doopkapel bevat zeer mooie fresco's. Midden op het plein vindt u de Fonte Gaia.

Specialiteiten

Zwembad

Agriturismo Borgo Bucciano beschikt over een ruim zwembad met prachtig uitzicht over de Toscaanse heuvellandschappen. Het zwembad is omringd door cipressen, olijfbomen en een ruim zonneterras. Het beschikt bovendien over een jacuzzi.

Ruime tuin

Af en toe wilt u niets anders dan even heerlijk tot rust komen in de Toscaanse zon. Agriturismo Borgo Bucciano beschikt daarom over een ruime tuin met tafels en stoelen. Perfect om een goed boek te lezen, of wat Toscaanse delicatessen uit te proberen.

Kapel

In de 19de eeuw was Agriturismp Borgo Bucciano het eigendom van Benedetto Lorenzelli, aartsbisschop van Lucca. Hij besloot een kleine neo-Gothische kapel te bouwen in de tuin. De kapel is ingewijd.

Ontbijt

Agriturismo Borgo Bucciano neemt het ontbijt serieus. Daarbij probeert het te zorgen voor een combinatie van internationale en lokale producten als huisgemaakte cakes, jams, kaasjes en vleeswaren. U kunt kiezen waar u ontbijt; in de oude kelder van het agriturismo, of op het buitenterras met panoramisch uitzicht.

Proeverijen

Toscane staat bekend om haar wijn en haar lokale boerenproducten. Bij Agriturismo Borgo Bucciano worden vaak proeverijen georganiseerd zodat u deze lekkernijen kunt uitproberen.

Kooklessen

Agriturismo Borgo Bucciano organiseert kooklessen, zodat u straks een echte Toscaanse keukenprins(es) bent. (Sport)activiteiten In de omgeving van Agriturismo Borgo Bucciano worden er truffeljachten, wandeltochten en mountainbike excursies georganiseerd. Daarnaast kunt u in de buurt ook onder meer golfen, sportvissen en paardrijden.

Bruiloften

Het is mogelijk om op het terrein van Agriturismo Borgo Bocciano bruiloften te organiseren. Het agriturismo regelt kan bovendien een wedding planner organiseren om de grote dag voor u tot in de puntjes te regelen.

Beschikbaarheid
Aankomstdatum
Vertrekdatum
Aantal gasten en slaapkamers
Verdieping
Camelia (2+2; 1ste; 35 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
35m2
4 personen
1 slaapkamers
1e verdieping

Camelia (35 m2) is een 2-kamer appartement voor vier personen op de eerste verdieping. Het beschikt over een woonkamer met keuken en 2-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, en badkamer met douche.

4-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Gardenia (2+2; 2de; 40 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
40m2
4 personen
1 slaapkamers
2e verdieping

Gardenia (40 m2) is een 2-kamer appartement voor vier personen op de tweede verdieping. Het beschikt over een woonkamer met keuken en 2-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, en badkamer met douche.

4-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Fiordaliso (2+2; 2de; 35 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
35m2
4 personen
1 slaapkamers
2e verdieping

Fiordaliso (35 m2) is een 2-kamer appartement voor vier personen op de tweede verdieping. Het beschikt over een woonkamer met keuken en 2-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, en badkamer met douche.

4-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Edera (2+2; 2de; 35 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
35m2
4 personen
1 slaapkamers
2e verdieping

Edera (35 m2) is een 2-kamer appartement voor vier personen op de tweede verdieping. Het beschikt over een woonkamer met keuken en 2-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, en badkamer met douche.

4-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Dalia (2+2; 2de; 35 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
35m2
4 personen
1 slaapkamers
2e verdieping

Dalia (35 m2) is een 2-kamer appartement voor vier personen op de tweede verdieping. Het beschikt over een woonkamer met keuken en 2-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, en badkamer met douche.

4-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Hibuscus (2+3; 3de; 35 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
35m2
5 personen
1 slaapkamers
3e verdieping

Hibiscus (35 m2) is een 2-kamer appartement voor vijf personen op de derde verdieping. Het beschikt over een woonkamer met keuken en 2-persoons- en 1-persoons sofa bed, slaapkamer met 2-persoonsbed en badkamer met douche.

4-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Lavanda (4+4; 3de; 85 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
85m2
8 personen
2 slaapkamers
3e verdieping

Lavanda (85 m2) is een 3-kamer appartement voor acht personen op de derde verdieping. Het beschikt over een woonkamer met open haard en twee 2-persoonsslaapbanken, keuken, twee slaapkamers met 2-persoonsbed, en badkamer met douche.

4-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Keuken
Prijs op aanvraag
Iris (4+1; 3de; 55 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
55m2
5 personen
2 slaapkamers
3e verdieping

Iris (50 m2) is een 3-kamer appartement voor vijf personen op de derde verdieping. Het beschikt over een woonruimte met keuken, slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en 1-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, en badkamer met douche. Deze badkamer bevindt zich in een van de slaapkamers.

2-pits fornuis
Airconditioning
Ouderslaapkamer en suite badkamer
Slaapkamer 2 enkele bedden + sofabed 1 pers.
Prijs op aanvraag
Scuderia (2+1; BG; 30 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
30m2
3 personen
1 slaapkamers
Begane grond

Scuderia (30 m2) is een 2-kamer appartement voor drie personen op de begane grond. Het is uitstekend geschikt voor koppels op zoek naar een romantisch uitstapje. Het beschikt een woonkamer met keuken en 1-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, badkamer met douche, en privé tuin met tafels ...

2-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Keuken
Prijs op aanvraag
Begonia (2+2; 1ste; 35 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
35m2
4 personen
1 slaapkamers
1e verdieping

Begonia (35 m2) is een 2-kamer appartement voor vier personen op de eerste verdieping. Het beschikt over een woonkamer met keuken en 2-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, en badkamer met douche., Betreft gebruik sofa bed.

2-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Azalea (2+2; 1ste; 40 m2)
Foto is een impressie en heeft geen betrekking tot de unit.
40m2
4 personen
1 slaapkamers
1e verdieping

Azalea (40 m2) is een 2-kamer appartement voor vier personen op de eerste verdieping. Het beschikt over een woonkamer met keuken en 2-persoonsslaapbank, slaapkamer met 2-persoonsbed, en badkamer met douche.

2-pits fornuis
Airconditioning
Badkamer
Ouderslaapkamer
Prijs op aanvraag
Reviews
31 reviews
Er zijn n paar grote plussen: het zwembad, de vriendelijke mensen, het uitzicht, de rust. Maar, er zijn twee grote nadelen: wij zaten in kamer Iris. Die zou twee slaapkamers hebben, maar dat is niet zo. Er is 1 slaapkamer, de andere bedden staan in de woonkamer/keuken. Dus nog even wat te drinken pakken of op de bank zitten kan niet, als de kinderen naar bed zijn. Het is tweede nadeel: er is geen eigen balkon of terras. De eerste buitenruimte is 5 trappen aflopen. Een snel drankje in de ochtend of avond is dus nogal een logistieke operatie.
Laura - August 2018

Deze website maakt gebruik van cookies voor een goede werking van de site. Klik je op akkoord? Dan stem je toe dat wij cookies plaatsen. Voor meer informatie, lees onze privacyverklaring