Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Uw vakantiewens is onze uitdaging!

Wij helpen u graag met zoeken

We horen het vrijwel dagelijks van onze klanten:

“we hebben de hele dag gegoogled en we zien door de bomen het bos niet meer. Kunt u ons helpen?”.

Ja, daar kunnen wij bij helpen. Daar zijn we voor! Met alle plezier zoeken wij binnen ons aanbod naar suggesties die passen bij uw vakantiewensen. Omdat wij onze accommodaties hebben bezocht en ook de omgeving goed kennen, zijn we uitstekend in staat u suggesties te bieden die passen bij uw wensen en uw budget. En geen vraag is ons teveel!

Ook voor een reisvoorstel op maat

Wij helpen u ook graag als u een invulling zoekt voor net even een ander verblijf dan een ‘gewone vakantie’. Bijvoorbeeld als u als familie met elkaar iets heeft te vieren en met elkaar op vakantie wilt. Naar een grote geschikte villa of accommodatie die voor u activiteiten en excursies kan organiseren. Of als vriendengroep er gezellig samen op uit wilt voor een lang weekend of midweek buiten het hoogseizoen.  Om samen te proeven, te koken en te genieten. Of samen te golfen, te wandelen of te fietsen. We puzzelen dan samen met u tot we u een mooi arrangement aan u kunnen voorstellen.

In drukke perioden op zaterdag open en ook op zondag bereikbaar!

Telefonische bereikbaarheid

We merken het als geen ander dat u er overdag vaak moeilijk aan toe kunt komen om tijd te besteden aan uw vakantie. Bij ons zijn het vroeg in de ochtend, tijdens de lunch en rond het einde van de werkdag telefonisch piekuren. Daarom zijn wij in de drukke boekingsmaanden niet om 17.00 – 17.30 gesloten. Nee, u kunt bij ons gemakkelijk terecht tot ongeveer 18.30 – 19.30 uur.

Zaterdag open en zondag ook bereikbaar

In de drukke maanden van het jaar zijn we ook de gehele zaterdag open. Wij zijn dan vanzelfsprekend telefonisch en per e-mail bereikbaar. Maar ook op zondag wordt de mailbox uitgelezen en worden aanvragen afgehandeld en boekingen verzorgd. Wilt u op zondag gebeld worden? Geen enkel probleem. Laat het ons dan per e-mail even weten. Of probeer met ons te bellen. Bij gelegenheid nemen we de telefoon op.

Wij staan voor u klaar om u te helpen!

Het team van Ecco Italia.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!