• Italië specialist
  • Persoonlijk reisadvies
  • Géén verborgen kosten
  • Accommodaties persoonlijk bezocht
  • SGR deelnemer

Aantrekkelijke vroegboekactie zomer 2020

Boek nu met kosteloos annuleren tot 1 december a.s. en ontvang ons ‘lekkere’ vroegboekkado!

Waarom vroeg boeken?

Het vroeg boeken van uw vakantiebestemming voor de zomer van 2020 heeft een aantal grote voordelen. Met name als u afhankelijk bent van de toch altijd drukke schoolvakanties. Dankzij onze vroegboekactie heeft u niet alleen een ruime keuze in accommodaties, maar kunt u zich er tevens van verzekeren dat uw favoriete appartement niet aan uw neus voorbij gaat.

Populaire regio’s als Noord-Italië en het merengebied hebben met name gezinnen veel te bieden. U bent er binnen een dag rijden en vindt er tal van kindvriendelijke accommodaties met faciliteiten als een zwembad met apart kinderbad, een speeltuin en een eigen terras bij uw appartement. Bovendien is de omgeving zeer mooi en afwisselend. Hierdoor zijn deze bestemmingen zeer gewild en snel volgeboekt.

Dat geldt overigens ook voor de kust van Ligurië, Toscane of De Marken en net zo goed voor appartementen als voor huisjes en villa’s. Vroeg boeken is daarom een slimme keus. Bovendien geeft het u ruim de tijd om u in alle rust voor te bereiden, in te lezen en alvast te genieten van een heerlijk vooruitzicht.

Hardlopers

Kijkt u hieronder per regio naar mooie vakantieplekjes die elk jaar alweer snel vol zitten. Veel van onze klanten kiezen ervoor al direct na hun vakantie bij ons een voorboeking te doen (boeken met kosteloos annuleren tot 1 december a.s.).

Vroegboekactie 2020

Wanneer u voor 1 december 2019 uw zomervakantie bij ons boekt, ontvangt u een fles echte Italiaanse Limoncello met 2 Ecco Italia limoncello glaasjes om alvast in de stemming te komen. Daarnaast kunt u dankzij onze vroegboekactie gemaakte reserveringen tot 1 december 2019 kosteloos annuleren. Deze actie is geldig van 14 augustus t/m 1 december 2019 en alleen van toepassing op boekingen in de periode van 4 juli t/m 30 augustus 2020. Het vroegboekkado wordt u na 1 december toegezonden, wanneer uw boeking definitief is geworden.

Kosteloos annuleren alleen geldig voor appartementen, kamers B&B, lodgetenten
Let op: deze mogelijkheid om tot 1 december kosteloos te annuleren geldt alleen voor appartementen, kamers B&B en lodgtenten. Voor villa’s is deze regeling niet altijd mogelijk. Villa’s zijn daarom nadrukkelijk uitgesloten van deze regeling. Informeer bij of een villa wel binnen deze regeling kan vallen of welke andere specifieke afspraak mogelijk is.

Als u een villa boekt die buiten de regeling valt van kosteloos annuleren tot 1 december a.s., dan ontvangt u bij een definitieve boeking uiteraard wel ons vroegboekkado.

Vroegboekkado zolang de voorraad strekt
Het vroegboekkado wordt u aangeboden zolang de voorraad strekt. Als het vroegboekkado niet meer beschikbaar is, dan blijft het nog wel mogelijk te boeken met kosteloos annuleren tot 1 december. 


Hardlopers voor de zomervakantie van 2020

Wees er snel bij, want deze accommodaties zitten ieder jaar weer snel vol!


Als de prijzen 2020 nog niet bekend zijn

Terwijl veel van onze klanten zich al oriënteren op hun Italië vakantie voor komende zomer 2020 zijn de prijzen vaak niet niet bekend. Deze worden door eigenaren in het najaar vastgesteld, veelal in de maand september, soms wat later in het najaar. Uiteraard kunt u wel bij ons boeken. Wij hanteren dan de prijzen seizoen 2019. Met deze vroegboekactie 2020 heeft u de mogelijkheid om tot 1 december kosteloos te annuleren.

Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!