Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Veneto

Wie denkt aan Veneto denkt natuurlijk gelijk aan Venetië. Maar deze regio heeft meer te bieden dan de stad van de liefde en de gondels. Wat dacht u van Verona, de stad van Romeo en Julia, of van het Gardameer, de grootste meer van Italië. En dan zijn er nog de vele authentieke dorpjes in het bergachtige noorden. Kortom, er is genoeg te doen in Veneto. Bij Ecco Italia helpen wij u het kaf van het koren te scheiden door slechts de allerbeste villa’s in deze regio aan te bieden.

Wij willen u kennis laten maken met het authentieke Italië. Nu is dat in Venetië soms een beetje moeilijk, maar in de rest van Veneto kunt u nog genoeg onontdekte plekken vinden waar de Italiaanse tradities gevierd worden. Dankzij de villa’s die Ecco Italia aanbiedt kunt u deze op u gemak verkennen.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in Veneto

Bij Ecco Italia hechten we veel waarde aan professionaliteit. De villa’s die wij in Veneto aanbieden zijn door ons zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet, en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden. Daarbij wordt er in het bijzonder nadruk gelegd aan de keuken van Veneto, waarbij vis en polenta centraal staan.

Lees meer over een vakantie naar Veneto

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Veneto weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!