Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Toscane

Bent u op zoek naar een villa in Toscane? Dan bent u duidelijk een vakantieganger die wel bekend is met het goede leven. Dit is een streek met een eindeloos landschap van glooiende heuvels. Veel villa’s in de Toscane worden beheerd door eigenaren die genieten van het Toscaanse leven en dit willen zij graag op u overbrengen. Dat is vaak niet heel moeilijk.

Deze regio is een openluchtmuseum met prachtige middeleeuwse dorpjes, uitgestrekte heuvellandschappen en kleurrijke planten en bloemen. De authenticiteit van deze regio zult u terug zien in de villa’s van Ecco Italia. Wij bieden slechts villa’s aan waarvan wij kunnen garanderen dat zij voldoen aan onze hoge eisen. Alle villa’s die wij in Toscane aanbieden zijn zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in Toscane

Ecco Italia biedt villa’s aan in de gehele regio en deze zijn vaak perfect gelegen. Zo kunt u makkelijk de veel hoogtepunten van Toscane verkennen. Vergeet bijvoorbeeld niet om San Gimignano te bezoeken. In deze stad is nog te zien hoe het leven in het middeleeuwse Toscane moet zijn geweest. San Gimignano is nauwelijks veranderd en als toerist kunt u hier genieten van de bijzondere architectonische gebouwen.

Lees meer over een vakantie naar Toscane

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze vakantiehuizen in Toscane weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de vakantiehuizen in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!