Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Sicilië

Bent u op zoek naar een villa op Sicilië? Dan bent u duidelijk een vakantieganger die wel bekend is met het goede leven. Dit is een streek met een gevarieerd landschap. Veel villa’s in de Sicilië worden beheerd door eigenaren die genieten van het Siciliaanse leven en dit willen zij graag op u overbrengen. Dat is vaak niet heel moeilijk.

Sicilië staat bekend om haar prachtige landschappen met als hoogte punt de Etna. Maar Sicilië heeft meer te bieden dan alleen dat, u vindt hier namelijk prachtige, authentieke steden. Authenticiteit zult u ook terug zien in de villa’s van Ecco Italia. Wij bieden slechts villa’s aan waarvan wij kunnen garanderen dat zij voldoen aan onze hoge eisen. Alle villa’s die wij op Sicilië aanbieden zijn zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s op Sicilië

Ecco Italia biedt villa’s aan op het hele eiland en deze zijn vaak perfect gelegen. Zo kunt u makkelijk de vele hoogtepunten van Sicilië verkennen. Vergeet bijvoorbeeld niet om de Eolische eilanden te bezoeken. Deze prachtige vulkanische eilanden hebben ieder een eigen karakter en zijn daarom zeker de moeite waard.

Lees meer over een vakantie naar Sicilië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Sicilië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!