Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Piëmonte

Piëmonte is nog niet aangetast door het massatoerisme, wat meer geluk (of pech, het is maar hoe je het bekijkt) dan wijsheid is. Want er is in bijna iedere uithoek van de regio wel wat te doen. In het noorden vindt u de Alpen met hun hoge bergtoppen, verderop in het gebied rond Barolo groeien de druiven voor de beste Italiaanse wijnen, en centraal in de regio vindt u Turijn, hoofdstad van de barok én Fiat. Ecco Italia biedt schitterende villa’s aan die u de kans bieden om deze relatief onontdekte regio te verkennen.

Bij Ecco Italia hechten we veel waarde aan professionaliteit. Wij bieden slechts villa’s aan die voldoen aan onze hoge eisen. In theorie zou dat in het prachtig diverse Piëmonte geen enkel probleem moeten zijn, maar het toerisme is hier nog maar net uit de kinderschoenen. Gelukkig lukt het ons steeds vaker om voor u prachtige villa’s in deze regio uit te zoeken.


Onze mooiste villa’s in Piëmonte

De villa’s die Ecco Italia aanbiedt zijn zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet, en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Zo vinden wij authenticiteit en een goede ligging erg belangrijk. Daarom kunt u in Piëmonte villa’s vinden waarin de regionale keuken, met speciale nadruk op truffels en wijn, een grote rol speelt. Ook kunt u vanuit onze villa’s de hoogtepunten van de regio, zoals de Alpen, Turijn, Lago Maggiore en wijnstreek Langhe eenvoudig bereiken.

Lees meer over een vakantie naar Piëmonte

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Piëmonte weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!