Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Maremma

Toscane is waarschijnlijk de favoriete regio van Ecco Italia. En volgens kenners is de Maremma, dat zich nog uitstrekt tot Lazio, de ziel van Toscane en het mooiste stuk van de regio. Hoewel het aan de kust ligt, zijn de glooiende heuvellandschappen die Toscane kenmerken nooit ver weg. Die zijn bovendien wat woester en rauwer dan in de rest van de regio, omdat de Maremma jarenlang ietwat geïsoleerd lag.

Ook bij Ecco Italia vinden we de rauwheid van de Maremma haar aantrekkelijkste karakteristiek. Daarom bieden we hier rustieke villa’s aan die gebouwd zijn met respect voor het landschap. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat de accommodaties voldoen aan de wensen van de moderne vakantieganger. Alle villa’s die we in deze regio aanbieden hebben we daarom zorgvuldig uitgezocht. We kunnen u verzekeren dat ze zorgvuldig uitgezocht, comfortabel ingericht, en perfect gelegen zijn.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in Maremma

Zeker de goede ligging is voor Ecco Italia belangrijk. Het is ontzettend prettig om een dag in uw ruime tuin met zwembad te luieren, maar uiteindelijk wilt u natuurlijk de hoogtepunten van de Maremma ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de stadsmuur van Grossetoo, zandstrand Casa Violina, of natuurgebied Parco Regionale della Maremma.

Lees meer over een vakantie naar Maremma

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Maremma weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!