Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Lombardije

Bent u op zoek naar een villa in Lombardije? Dan bent u duidelijk een vakantieganger die wel bekend is met het goede leven. Dit is een streek met een gevarieerd landschap. Veel villa’s in de Lombardije worden beheerd door eigenaren die genieten van het leven in Lombardije en dit willen zij graag op u overbrengen. Dat is vaak niet heel moeilijk.

Lombardije staat bekend om de vele meren die het waarborgt en het bergachtige landschap. Maar Lombardije heeft meer te bieden dan alleen haar natuur, u vindt hier namelijk prachtige, authentieke steden. Dit zult u terug zien in de villa’s van Ecco Italia. Wij bieden slechts villa’s aan waarvan wij kunnen garanderen dat zij voldoen aan onze hoge eisen. Alle villa’s die wij in de Lombardije aanbieden zijn zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in Lombardije

Ecco Italia biedt villa’s aan in de gehele streek en deze zijn vaak perfect gelegen. Zo kunt u makkelijk de veel hoogtepunten van Lombardije verkennen. Vergeet bijvoorbeeld niet om de modestad Milaan te bezoeken. Deze prachtige stad kent mooie gebouwen, knusse binnenpleintjes en vele modeketens zijn hier gevestigd.

Lees meer over een vakantie naar Lombardije

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Lombardije weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!