Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Ligurië

Ingesloten door de Appenijnse Alpen en de Ligurische Zee strekt Ligurië zich uit vanaf de grens met Frankrijk tot aan het noorden van Toscane. Het is een van de kleinste regio’s van Italié, maar het beschikt met de Bloemenriviera en Cinque Terre over meer dan genoeg hoogtepunten. Dit is bovendien een perfecte plek voor natuurliefhebbers. Dankzij het milde klimaat verandert Ligurië iedere zomer in een kleurrijk bloemenschilderij.

De villa’s die Ecco Italia in Ligurië aanbiedt maken optimaal gebruik van de schitterende natuur. Zo beschikken ze over grote tuinen omringd door mediterrane planten en bloemen. En in het midden van de tuin vindt u meestal wel een zonovergoten zwembad. Professionaliteit staat bij Ecco Italia eveneens hoog in het vaandel. De villa’s die wij aanbieden zijn zorgvuldig uitgekozen, comfortabel opgezet, en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Dat geldt ook voor het steile Cinque Terre waar wij veilige, goed bereikbare villa’s aanbieden.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Onze mooiste villa’s in Ligurië

Ecco Italia biedt villa’s aan langs de gehele kustlijn van Ligurië. U bent overal verzekerd van mooie stranden, en de villa’s zijn bovendien uitstekend gelegen om de omgeving te verkennen. De belangrijkste plaats aan de Bloemenriviera is havenstad Genua, de geboorteplek van Christoffel Columbus. Daarnaast is ook de aristocratische stad San Remo een bezoek waard, evenals de vele badplaatsen aan zee. Het unieke Cinque Terre mag ook zeker niet vergeten worden.

Lees meer over een vakantie naar Ligurië

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Ligurië weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!