Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Lago Maggiore

Het Lago Maggiore, wiens meest noordelijke gedeelte zich in Zwitserland bevindt, verbindt de hoge Alpentoppen met het laagland van de Po-vlakte. Dat betekent dat u rondom dit meer een schitterende diversiteit aan landschappen vindt. Dat maakt het een uitstekende bestemming voor vakantiegangers die het avontuur aan willen gaan. De villa’s die Ecco Italia aanbiedt zijn daar de perfecte uitvalsbasis voor.

Het westelijke gedeelte van het Lago Maggiore bevindt zich in Piëmonte, het oostelijk deel in Lombardije. Dit zijn twee van de rijkste regio’s in Italië, en dat is ook te zien aan de villa’s die u rondom het meer vindt. Dit zijn tot in de puntjes verzorgde woningen met uitstekende faciliteiten die makkelijk voldoen aan de hoge eisen van Ecco Italia.


Onze mooiste villa’s Lago Maggiore

De villa’s die wij aanbieden zijn bovendien uitstekend gelegen om het Lago Maggiore en haar omgeving te verkennen. De Borromëische eilandjes zijn een hoogtepunt, maar vergeet ook niet een bezoek te brengen aan romantische, sfeervolle stadjes als Locarno, Verbania, Ascona en Stresa. Voorts vindt u er veel aaneengesloten wandelpaadjes en kiezelstranden. Het kan soms wat koud zijn voor een duik in het Lago Maggiore, maar dankzij het kristalheldere water kunt u dat makkelijk voor lief nemen.

Lees meer over een vakantie naar het Lago Maggiore

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s aan het Lago Maggiore meer weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!