Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Iseomeer

Klein maar fijn, dat is de perfecte beschrijving voor het Iseomeer, tussen Brescia en Bergamo in. De ‘Lago d’Iseo’ is niet zo bekend als het Gardameer of het Comomeer, maar is wellicht net zo mooi. En bovendien nog niet aangetast door het massatoerisme. De villa’s die Ecco Italia hier aanbiedt doen dan ook recht aan de authentieke onbevangenheid van dit gebied.

Bij Ecco Italia stellen we hoge eisen aan de accommodaties die we aanbieden. Daarbij vinden het we het onder meer belangrijk dat de accommodaties recht doen aan de lokale cultuur Dat betekent dus dat we rondom het Iseomeer een ander soort villa aanbieden dan in bijvoorbeeld Toscane of Umbrie. U vindt hier dus geen grootse, weelderig opgezette villa’s, maar knusse uitstekend verzorgde woningen in harmonie met de ongerepte natuur.


Onze mooiste villa’s Iseomeer

Een goede ligging vinden we bij Ecco Italia ook belangrijk, zeker bij het Iseomeer waar veel pareltjes te vinden zijn. Wat dacht u bijvoorbeeld van wijnregio Franciacorta, waar u veel proeverijtjes kunt vinden? Daarnaast is ook natuurreservaat Torbiere de Sevino een hoogtepunt, evenals Monte Isola. Dit eiland in het meer is bijna volledig autovrij en perfect geschikt voor lange wandelingen.

Lees meer over een vakantie naar het Iseomeer

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s aan Lago d’Iseo weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!