Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Gardameer

Het Gardameer is met een oppervlakte van 370 km2 het grootste meer van Italië. Het bevindt zich in Noord-Italië, tussen Milaan en Venetië en aan de rand van de Dolomieten. Het is dan ook een belangrijke plek voor Ecco Italia. Rondom het meer kunnen we villa’s aanbieden waar zowel cultuursnuivers als natuurliefhebbers van blij zullen worden.

Onze villa’s rondom het Gardameer maken optimaal gebruik van de diversiteit en het aangename klimaat van de regio. Dat betekent dat u kunt ontspannen in kleurrijke tuinen , begroeid met oleanders, citroenbomen en cipressen. En dat u een prachtig uitzicht hebt over hoge bergen, heuvelachtige plattelandslandschappen, of het azuurblauwe water van de Garda.


Onze mooiste villa’s Gardameer

Het is niet heel lastig om rond het Gardameer mooie plekken te vinden, maar als u echt verzekerd wilt zijn van kwaliteit bent u bij Ecco Italia aan het juiste adres. Wij bieden slechts villa’s aan die door ons zorgvuldig zijn uitgekozen, comfortabel zijn ingericht, en aan onze hoge eisen voldoen. Zo bent u verzekerd van een zwembad en een goede ligging, zodat u steden als Milaan, Venetië en Verona makkelijk bereiken kunt.

Lees meer over een vakantie naar het Gardameer

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s aan het Gardameer weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!