Bel of mail ons!

Ook op zaterdag, ’s avonds én deels op zondag bereikbaar!

010 – 820.85.21

Aanvraagformulier

Villa Emilia Romagna

Italië is een prachtig land waar u soms door de bomen het bos niet meer kunt zien. Er is zoveel te zien en te doen dat u soms niet weet waar u moet beginnen. Emilia Romagna biedt uitkomst. Met haar glooiende heuvellandschappen, zonnige stranden, historische steden, en innovatieve keuken is deze regio feitelijk Italië in het klein. Het is daarnaast een van de rijkste regio’s in  het land. Dit komt allemaal naar voren in de villa’s die Ecco Italia in deze regio aanbiedt.

Bij Ecco Italia hechten we veel waarde aan professionaliteit. Wij bieden slechts villa’s aan die voldoen aan onze hoge eisen. Gelukkig is het in Emilia Romagna niet heel moeilijk om dit soort villa’s te vinden. De villa’s die wij hier aanbieden zijn door ons zorgvuldig uitgezocht, comfortabel opgezet, en ingericht om aan de wensen van de moderne vakantieganger te voldoen. Tegelijkertijd hebben ze hun authentieke karakter behouden. De regio is immers trots op haar Romeins en Etruskisch erfgoed.

Kindvriendelijke villa  |  Villa met zwembad   |   Villa bij het strand


Mooiste villa’s Emilia Romagna

Emilia Romagna is behoorlijk groot, maar alle villa’s die Ecco Italia aanbiedt zijn uitstekend gelegen om de hoogtepunten van deze regio te ervaren. Een bezoek aan steden als Modena, Bologna en Piacenza is de moeite meer dan waard, het glooiende landschap leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. De Adriatische kust blijft schitterend en langs de via Romana vind u prachtig pittoreske plaatjes met ambachtelijke restaurantjes waar u Aceto Balsamico, Parmezaanse kaas, Parmaham of lokale wijnen kunt proeven.

Lees meer over een vakantie naar Emilia Romagna

Zoek uw vakantie via de kaart

Hier kunt u zoeken via de kaart van Italië naar uw favoriete vakantielocatie. De kaart geeft al onze villa’s in Emilia Romagna weer. Wanneer u uw vakantiebestemming selecteert tonen wij onder aan de pagina de villa’s in de gekozen streek.


Ecco Italia nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste accommodaties, acties, last minutes en tips van Ecco Italia!